0

استیک با پوره فلفل دلمه ای

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

استیک با پوره فلفل دلمه ای

مواد لازم :

رنده پوست ليمو 1 قاشق چايخوري

آب ليمو ترش 2/1 پيمانه

نمك و فلفل به ميزان لازم

گوشت استيك قرمز 4 عدد

فلفل قرمز دلمه اي 2 عدد

پیازكوچك 1 عدد

فلفل قمي قرمز 2 عدد

سير خرد شده 2 حبه

ليمو ترش سبز تعدادي براي سرو 

طرز تهيه :

در يك ظرف رندة پوست ليمو ترش , دو قاشق سوپخوري روغن زيتون و فلفل را مخلوط كنيد. استيك ها را در اين سس بخوابانيد . براي درست كردن پوره فلفل , ابتدا فلفل هاي دلمه اي را نصف كنيد , تخم هاي آن را خارج كنيد و با يك قلم مو, روغن زيتون روي آن بماليد و روي كباب پز قرار دهيد تا پوست آن سياه شود.

به همين ترتيب پیازرا نيز كباب كنيد وبعد از اينكه پیاز و فلفل ها خنك شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل هاي كباي ,پیاز, فلفل قلمی قرمز , سير ونمك را داخل مخلوط كن بريزيد تا به صورت پوره در آيد . آبليمو و مقداري نمك به استيكها اضافه كنيد و بلافاصله استيك ها را از سس خارج كنيد و به مدت هشت تا ده دقيقه روي كباب پز قرار دهيد تا پخته شود و با پوره فلفل  سرو كنيد. مي توانيد براي تزئين از رنده هاي پوست ليمو ترش و قاچ هاي ليمو استفاده كنيد. 

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها