0

گوشت قلقلي از نوع مكزيكي

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

گوشت قلقلي از نوع مكزيكي

 

مواد لازم براي اين غذا عبارتند از نيم كيلو گوشت چرخ‌كرده ـ يک عدد تخم‌مرغ ـ زيتون 20 عدد ـ نيم كيلو گوجه‌فرنگي ـ نصف فنجان آب ـ يک عدد پياز متوسط ـ يک حبه سير ـ خرده‌نان نرم سه‌چهارم فنجان ـ شير يك‌چهارم فنجان ـ نمك نصف قاشق چايخوري ـ پونه و فلفل يك‌چهارم قاشق چايخوري ـ سس فلفل به مقدار لازم.

براي تهيه اين غذا ابتدا تخم‌مرغ را در ظرفي ريخته و خوب بزنيد، بعد خرده‌نان، شير، نمك، فلفل و پونه را با هم مخلوط كنيد. گوشت چرخ‌كرده را به آن اضافه كرده و درست و حسابي ورز دهيد. حالا 20 عدد كوفته كه وسط هر كدام يك زيتون گذاشته‌ايد درست كنيد و كنار بگذاريد.

سپس گوجه فرنگي‌هاي خرد شده، نصف فنجان آب، پياز (كه خوب خردش كرده‌ايد)، سير له شده، پونه و سس فلفل را در يك قابلمه با هم مخلوط كنيد و روي شعله گاز بگذاريد تا جوش بيايد. اجازه دهيد اين مخلوط يك ربع بجوشد. حالا كوفته‌هاي گوشت را داخل اين سس بريزيد. نيم ساعت زمان لازم است تا كوفته‌ها خوب بپزد. بعد از اين مدت كوفته‌ها را بيرون بياوريد و بگذاريد تا سس دوباره بجوشد. بعد از ده دقيقه زير قابلمه را خاموش كنيد و چربي حاصل از جوشيدن گوشت را از روي آن بگيريد. اين مايع غليظ را روي كوفته‌ها ريخته و غذاي مكزيكي را ميل كنيد.

سه شنبه 3 بهمن 1391  10:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها