نقل قول tahmores
نقل قول salamat595
تنها خاطره ی خوبی که برای من داره اینه که تو امتحان اولی میگفتم اجازه برگه کم اوردم یه برگه ی دیگه ازینا میگرفتم ولی چیزی یادداشت نمیکردم و با خودم میبردمش خونه، میرفتم خونه تقلب(بووووووووووووووووووووووق)مینوشتم روش و واسه امتحان فردا آمادش میکردم و امتحان فردا دوباره همین روال رو انجام میدادم ،اینکه آخرش گیر افتادم درست ولی استعداد رو بچسب
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
کاربر سلامت واقعا با تجربه هستید در همه زمینه ها از عشق گرفته تا تقلب تجربه دارید
با سلام خدمت کاربر محترم طهمورس
عشق ؟ کی ؟ من ؟ کی ؟ کجا؟
در زمینه تقلب در سر جلسه ی امتحان رو هستم ولی آهااااااااااااااااااااا نکنه منظورتون همون داستان زن و دوچرخه و پشت بوم و ...... این حرفاست ؟
در اون قسمت که شکست خوردم کلا در اکثر موارد شکست میخورم ولی میگن شکست پل پیروزیه
در زمینه تقلب در امتحان هم شکست خوردم ولی خوب پیش رفتمااااا
تا خود دانشگاه جلو رفتم البته با متد های پیشرفته تره تقلب، که تو دانشگاه به نمره های من شک کردند و بالاخره منو گیر انداختن
یه روش تقلبی هم که تو دبیرستان داشتم این بود که یه کاغذ میذاشتم روی کتاب و با خودکار محکم روی کاغذ جوابا رو مینوشتم بعد که کاغذ رو ورمیداشتم جای نوشته ها روی جلد کتاب میموند الان رو نمیدونم ولی دوره دبیرستان ما اجازه داشتیم کتابی غیر از کتاب امتحان رو برای زیر برگه خودمون همراه داشته باشیم، منم سر جلسه ی امتحان کتاب رو که یکمی کج میکردم تمام نوشته ها مشخص بود یادمه یه بار مراقب اومد و کتاب ور برداشت و زیرورو کرد ولی چیزی پیدا نکرد منم شاکی شدم که چرا وسط امتحان تمرکزمو بهم میریزه عذر خواهی کرد و رفت و منم اون امتحان رو با نمره خوب قبول شدم 
بعله همچین آدمی بودم من