به گزارش خراسان از سوي ديگر محسن رضايي که در حاشيه مراسم بزرگداشت سردار سياف زاده با خبرنگاران سخن مي گفت با بيان اينکه با هم بودن حرف درستي است اما علتش مهم است افزود : حضور در انتخابات اگر براي حل مشکلات جامعه باشد بايد تعدادي از کارشناسان بنشينند و افرادي که سخن از ائتلاف مي زنند هم بيايند و برنامه ها و نظراتشان را ارائه کنند و بعد اين کارشناسان با قضاوت کردن ترکيبي درست کنند که بر اساس يک منطق باشد .وي تصريح کرد : اگر اين ترکيب منطقي شکل بگيرد اميد به پايداري آن وجود دارد و گرنه اين گونه ائتلافها به همان سرعتي که درست مي شوند به همان زودي هم از بين خواهند رفت.دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوال خراسان در مورد اينکه آيا اين طرح را به گروههاي مرجع اصولگرا داده است يا خير گفت: بله من اين پيشنهاد را در همان سال 84 هم مطرح کرده بودم. رضايي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد اظهار نظر حدادعادل که گفته بود او با قاليباف و ولايتي 60درصد آرا را دارد نيز گفت : به هر حال هر کسي نظر خودش را مي دهد و من هم نمي دانم آنها چکار مي کنند.
سيدحسن خميني در پاسخ به سوالي در مورد کانديداتوري اش گفت: نامزدي من درانتخابات آتي رياست جمهوري کاملا منتفي است. به گزارش ايسنا، وي در ديدار اعضاي تحريريه يک سايت، افزود: اين شايعات هميشه مطرح بوده و ما هم نمي توانيم مداوما تکذيبيه صادر کنيم، اما چون اخيرا مطرح شده مي گويم که نامزدي من درانتخابات آتي رياست جمهوري کاملا منتفي است.
.