0

دعوت ولايتي از پورمحمدي و قاليباف از لاريجاني براي پيوستن به 1+2

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دعوت ولايتي از پورمحمدي و قاليباف از لاريجاني براي پيوستن به 1+2

در حالي که فارس از دعوت علي اکبر ولايتي از پورمحمدي براي حضور در ائتلاف 1+2 و همچنين ديدار قاليباف با علي لاريجاني در اين باره خبر داده است محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام که نامش در ميان نامزدهاي احتمالي رياست جمهوري يازدهم به چشم مي خورد در مورد ائتلاف انتخاباتي 1+2 و احتمال حضورش در آن گفت : ائتلاف بايد براي کارآمدي باشد تا ما بتوانيم مشکلات جامعه را حل کنيم اما اگر ائتلاف براي حل مشکلات في مابين خودمان باشد اين نتيجه معلومي نخواهد داشت. فارس خبر داد: علي اکبر ولايتي عضو ائتلاف سه گانه در ديداري که با حجت الاسلام پورمحمدي رئيس سازمان بازرسي کل کشور داشته است، ضمن ارائه گزارشي از روند فعاليت انتخاباتي و سازوکار ائتلاف سه گانه از وي نيز براي حضور در اين ائتلاف دعوت کرده است.بر پايه اين خبر حجت الاسلام پورمحمدي نيز در پاسخ به اين دعوت اظهار داشته است که بنده موافق اين حرکت هستم اما هنوز تصميمي براي کانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري نگرفته ام.وي ادامه داد: بنده اگر کانديداي انتخابات آتي شوم به عنوان يک نامزد و اگر به اين شيوه در انتخابات حضور نداشته باشم به عنوان يک عضو جامعه روحانيت مبارز به اين ائتلاف کمک مي کنم. به گزارش فارس پيش از اين نيز قاليباف ديداري با لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي داشته و ضمن ارائه گزارشي از سازوکار ائتلاف سه گانه از وي براي حضور در اين ائتلاف دعوت به عمل آورده است. همچنين در پي انتشار برخي اخبار درباره دعوت اين ائتلاف از محسن رضايي، يک منبع آگاه به فارس گفت: تاکنون هيچ دعوتي از محسن رضايي براي پيوستن به اين ائتلاف صورت نگرفته است.به گزارش فارس قرار است فعاليت رسمي ائتلاف سه گانه اصولگرايان در دهه فجر آغاز شود.

رضايي:ترکيب ائتلاف بايد منطقي باشد

به گزارش خراسان از سوي ديگر محسن رضايي که در حاشيه مراسم بزرگداشت سردار سياف زاده با خبرنگاران سخن مي گفت با بيان اينکه با هم بودن حرف درستي است اما علتش مهم است افزود : حضور در انتخابات اگر براي حل مشکلات جامعه باشد بايد تعدادي از کارشناسان بنشينند و افرادي که سخن از ائتلاف مي زنند هم بيايند و برنامه ها و نظراتشان را ارائه کنند و بعد اين کارشناسان با قضاوت کردن ترکيبي درست کنند که بر اساس يک منطق باشد .وي تصريح کرد : اگر اين ترکيب منطقي شکل بگيرد اميد به پايداري آن وجود دارد و گرنه اين گونه ائتلافها به همان سرعتي که درست مي شوند به همان زودي هم از بين خواهند رفت.دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوال خراسان در مورد اينکه آيا اين طرح را به گروههاي مرجع اصولگرا داده است يا خير گفت: بله من اين پيشنهاد را در همان سال 84 هم مطرح کرده بودم. رضايي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد اظهار نظر حدادعادل که گفته بود او با قاليباف و ولايتي 60درصد آرا را دارد نيز گفت : به هر حال هر کسي نظر خودش را مي دهد و من هم نمي دانم آنها چکار مي کنند.

سيدحسن خميني : نامزدي ام در انتخابات آينده کاملا منتفي است

سيدحسن خميني در پاسخ به سوالي در مورد کانديداتوري اش گفت: نامزدي من درانتخابات آتي رياست جمهوري کاملا منتفي است. به گزارش ايسنا، وي در ديدار اعضاي تحريريه يک سايت، افزود: اين شايعات هميشه مطرح بوده و ما هم نمي توانيم مداوما تکذيبيه صادر کنيم، اما چون اخيرا مطرح شده مي گويم که نامزدي من درانتخابات آتي رياست جمهوري کاملا منتفي است.

.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 2 بهمن 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
dehghan
dehghan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

پاسخ به:دعوت ولايتي از پورمحمدي و قاليباف از لاريجاني براي پيوستن به 1+2

گزارش جهان، یک منبع آگاه در دولت در گفتگو با مهر، در مورد کاندیداتوری غلامحسین الهام ، سخنگوی دولت برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، گفت: الهام احتمال نامزدی خود را در انتخابات رد کرده است.

وی افزود: در دولت درخواست های زیادی برای نامزدی وی مطرح شده بود؛ اما الهام این درخواست ها را قبول نکرده و گفته است کاندیدا نمی شود.

به گزارش مهر، غلامحسین الهام در دولت احمدی نژاد  سمت هایی همچون معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، وزیر دادگستری و مشاور حقوقی رئیس جمهور داشته است و در تازه ترین پست خود در دولت دهم دوباره به عنوان سخنگوی دولت و معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور منصوب شده است.

الهام با برخی از طرفداران دولت در سال  90 جبهه پایداری را در اعتراض به حضور حلقه انحراف در دولت تاسیس کرد و بعد از پیوستن مجددش به کابینه احمدی نژاد از این جبهه جدا شد.

برخی از تحلیل گران سیاسی بعد از پیوستن الهام به تیم دولت ، پیش بینی کردند که الهام به عنوان یکی از کاندیداهای دولت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مطرح خواهد شد.

دوشنبه 2 بهمن 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها