0

دلایل رحمتی برای خداحافظی از تیم ملی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سید مهدی رحمتی درباره شوکی که با خبر خداحافظی اش از تیم ملی به فوتبال ایران وارد کرده می گوید:« راستش تصمیمم یک تصمیم شخصی است. در دو ماه گذشته حرفی نزدم و سکوت کردم اما فشار زیادی را تحمل کردم.

به گزارش افکارنیوز به نقل از  خبرانلاین: مهدی رحمتی می گوید اتفاقاتی که در دو ماه اخیر و بعد از بازی با کره افتاده، باعث شده تا او تصمیم به خداحافظی موقت از تیم ملی بگیرد.

سید مهدی رحمتی درباره شوکی که با خبر خداحافظی اش از تیم ملی به فوتبال ایران وارد کرده می گوید:« راستش تصمیمم یک تصمیم شخصی است. در دو ماه گذشته حرفی نزدم و سکوت کردم اما فشار زیادی را تحمل کردم. امروز هم به این نتیجه رسیدم تصمیمی را که چند وقتی بود به آن رسیده بودم را اعلام کنم. می خواهم استراحت کنم و نیاز به آرامش دارم برای همین همان طور که گفتم با عذرخواهی از همه ، می خواهم چند وقتی را دور از تیم ملی باشم .»

او خیلی مبهم حرف می زند . مثلا چیزی نمی گوید از اینکه چرا چند ساعت بعد از اعلام خبر مصدومیت علی کریمی و دوری ۳ ماهه این بازیکن از فوتبال ، یکباره تصمیم به دوری از تیم ملی گرفته. تصمیمی که مثل یک بمب ، صدا کرده است:« نمی دانم چه باید بگویم؟ اگر فکر می کنید کار اشتباهی کردم ، عذرخواهی می کنم اما به هر حال من به دلیل یکسری مشکلات تصمیمی گرفتم که فکر می کنم به آن نیاز داشتم. نمی توانم بیشتر از این چیزی را بگویم. چند وقتی بود به این ماجرا فکر می کردم و امروز هم دیدم وقت گفتنش شده . شما بروید اتفاقاتی که در این چند ماه افتاده را بررسی کنید. من چیز بیشتری برای گفتن ندارم.»

اما مثلا پورحیدری گفته بعید است این اتفاق بیفتد؛« منصور خان لطف دارند اما همان طور که گفتم این تصمیم را گرفتم و فعلا نمی خواهم برای تیم ملی بازی کنم.»

آیا مهدی در این باره با کارلوس کروش و کادرفنی تیم ملی هم حرفی زده؟ دروازه بان استقلال می گوید:« متاسفانه در این باره و قبل از اعلام این خبر با کسی حرف نزدم ، نه با آقای کروش ، نه با مسئولان و مربیان استقلال و نه حتی با امیر قلعه نویی. من حتی با خانواده ام هم در این باره مشورتی نکرده بودم. خودم وقتی سبک و سنگین کردم ، به این نتیجه رسیدم که چنین تصمیمی بگیرم. دلایلش هم که گفتم ریشه در اتفاقات چند ماه اخیر دارد که برایم رخ داده بود.»

و این تصمیم تا چه زمانی پا برجاست؟ مهدی می گوید:« من که گفتم یک تصمیم موقت است. واقعا به استراحت نیاز دارم. از همه می خواهم درکم کنند. واقعا شرایط برایم طوری شده که دوست دارم به من حق بدهند که بعد از ۵ یا ۶ سال بازی بی استراحت برای باشگاه و تیم ملی تقریبا در همه درده های سنی ! این قدری فرصت استراحت را در اختیارم بگذارند. احتمالا در اردوی آینده تیم ملی نیستم و امیدوارم شرایط طوری پیش برود که به آمادگی برسم و دوباره در خدمت تیم ملی کشورم باشم.»

او درباره درگیری اش در تمرین استقلال با خبرنگاران هم می گوید:« من قصد توهین به هیچ یک از خبرنگاران را نداشتم و حتی اصلا به کسی بی احترامی نکردم. یکی از دوستان عزیز آمد و از من توضیح خواست که عرض کردم ببخشید ، نمی خواهم توضیحی بدهم. ایشان دنبالم آمد و دوباره سئوالش را پرسید که دوباره گفتم معذرت می خواهم ، حرفی ندارم که بزنم. فکر نمی کنم رفتار زشتی کرده باشم. باید تاکید کنم ایشان در ابتدای تمرین که در حال پیاده شدن از اتومبیل بودم سمت من آمد ، نمی دانم چرا گفته در پایان تمرین آمده است. بگذریم. این اتفاق باشد بین من و این دوست مان و خدا!»

دوشنبه 2 بهمن 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
doctor114 hakan_01
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:دلایل رحمتی برای خداحافظی از تیم ملی

رحمتی دروازبان خوبی است نباید به این زودی ها از تیم ملی کنار می رفت

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 2 بهمن 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

اما به اعتقاد بنده به عشق و علاقه ای که ملت بهش داشتن بی اعتنائی کرد و تیم ملی رو تنها گذاشت.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 3 بهمن 1391  7:47 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول doctor114

سلام:

اما به اعتقاد بنده به عشق و علاقه ای که ملت بهش داشتن بی اعتنائی کرد و تیم ملی رو تنها گذاشت.

سلام من که جای کیروش باشم دیگه نمیارمش تیم ملی رحمتی خیلی مغروره از رقابت فرار کرد اگه خوب بود میایستاد و رقابت رو میبرد به جای فرار از حقیقت ...!

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

سه شنبه 3 بهمن 1391  8:01 PM
تشکرات از این پست
doctor114
rashid_63
rashid_63
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 223

نقل قول hakan_01

نقل قول doctor114

سلام:

سلام من که جای کیروش باشم دیگه نمیارمش تیم ملی رحمتی خیلی مغروره از رقابت فرار کرد اگه خوب بود میایستاد و رقابت رو میبرد به جای فرار از حقیقت ...!

با سلام

فکر کنم یکم واسه قضاوت زوده زمان همه چیز رو مشخص می کنه

سه شنبه 3 بهمن 1391  11:24 PM
تشکرات از این پست
mamanema hakan_01
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 622

نقل قول rashid_63

نقل قول hakan_01

نقل قول doctor114

سلام:

با سلام

با سلام:

هر چی هم که باشه ، کسی که دم از عشق به مردم میزنه ، مردم کشورش رو در این شرایط حساس ، به دلایل شخصی تنها نمی زاره !!

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها

چهارشنبه 4 بهمن 1391  8:16 AM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول rashid_63

نقل قول hakan_01

نقل قول doctor114

سلام:

با سلام

من از ته دلم آرزو میکنم دانیال داوری بتونه فیکس تیم ملی بشه رحمتی هم دیگه هیچوقت نیاد تیم ملی مشکلات شخصیش واسه خودش یادمه یکبار هم نیکبخت همچین کاری کرد و بهانه ویزا رو راه انداخت الان تو هر مصاحبه اش میگه آرزومه تو تیم ملی باشم ...

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

چهارشنبه 4 بهمن 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول hakan_01

نقل قول rashid_63

نقل قول hakan_01

نقل قول doctor114

سلام:

با سلام

من از ته دلم آرزو میکنم دانیال داوری بتونه فیکس تیم ملی بشه رحمتی هم دیگه هیچوقت نیاد تیم ملی مشکلات شخصیش واسه خودش یادمه یکبار هم نیکبخت همچین کاری کرد و بهانه ویزا رو راه انداخت الان تو هر مصاحبه اش میگه آرزومه تو تیم ملی باشم ...

سلام:

رحمتی تا الان همه چیزش به لحاظ اخلاقی مثبت بود و خوب . اما این کارش رو نمی پسندم. خدا کنه زودتر پشیمون بشه والا منم با شما موافقم . خدا کنه اگز نیومد انقدر داوری خوب کار کنه که دیگه اصلا رحمتی رو اگر خودشم خواست دعوتش نکنند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 5 بهمن 1391  7:53 AM
تشکرات از این پست
m_ariana2012
m_ariana2012
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 86

نظر شما در اين مورد چيست؟

آيا با اين گونه ورود بازيكنان دورگه به بهانه تجربيات بين المللي موافقيد؟؟؟ لطفا اين جا نظر دهيد ....

شهر بدون مَرد، شهر دَرده

قربون شکل ماه هرچی مَرده

پنج شنبه 5 بهمن 1391  2:05 PM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها