پاسخ به:عاشقان امام رضا
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
امسال را آمدهام تا میهمان خانه تو باشم در روزهایی که عطر و بوی محمد(ص) و علی(ع)، جان و دل عاشقان را عطرآگین کرده است. یا امام رضا(ع)، شنیدهام که درباره فضیلت این روزها فرمودهاید: "عید غدیر آن روزی است که اندوهها در آن بر طرف میشود و گناهان فرو میریزد و روزی است که در آن عطاها و بخششها داده میشود." این جمله را نیز شنیدهام که فرمودهاید: "عید غدیر روزی است که دعا در آن مستجاب میشود، ... روز تهنیت گویی است، ... روز آراستن و زینت کردن است..." در این روزهای عاشقانه در گوشهای از حرم نورانیات که به یمن عید غدیر نورباران شده است، دست تمنا به سوی آسمان بلند میکنم و از خداوند آسمانها و زمین میخواهم به حرمت این عید عزیز دعاهایم را مستجاب کند.
یا علی ابن موسی
مرا از جهان و از اين و از آن
رضاي رضا بهترين آرزوست
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ایها الامام الرئوف
خدایا شکرت.
ممنونم امام رضای عزیزم
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
کدامین طلوع خورشید نوید دیدار من وشما را خواهد داد ؟
آقا جون قربونتم ؛ آخه من مهمونتم
ضامن آهو رضا ؛ لاله خوشبو رضا
اومدم امام رضا ؛ تا که تو مهمونم کنی
به سرم دس بکشی ؛ یکباره درمونم کنی
هَرجآ سوال شُد
کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ »
بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ .
خواستم عاشقـــــــــیـم پیش خودم بـاشد و تو
گریه هایم...چه کنم دست مرا رو کردند خـادمـان تـو نـگـفـتـنـد برای تـو مگر ... !؟
چـقدر اشـک که از صحن تــو جـارو کردند...
چشامو میبندمو خواب می بینم تو حرمت مثل یه آهو گذاشتم سرمو رو قدمت ای نسیمی که میای از حرم امام رضا مگه با من تو نگفتی با خودم میبرمت هر چی دارم از تو دارم به خدا امام رضا این دل شکسته ام نذر شما امام رضا دوست دوستای شمام اگر که دوستت نباشم از خودت حسابمو نکن جدا امام رضا اجازه بده منم یه نوکر دیگه باشم دور گنبد تو یه کبوتر دیگه باشم اگه حاجت منو به من ندی کجا برم من نمیتونم که سائل در دیگه باشم به خدا هر جا باشم تموم دنیامه رضا من همیشه بندشم همیشه آقامه رضا اون خودش گفته اگه یه بار زیارتش برم بی صدا میاد کنارم آخه مولامه رضا
چون ماهیان برکهام،بیتاب ماهم یا رضا !
از عاشقانِ «عاشقی با یک نگاهم» یا رضا !
آرزو دارم شبي حاجت به آستانت برم..........
اي دل اما غافلم كه سيه جامه دارم بر تنم........
يا امام رضا دل سياهمون رو سفيد كن و جلا بده.........