0

نصب نشدن ویندوز 7 و 8

R6E5HELL
R6E5HELL
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

نصب نشدن ویندوز 7 و 8

سلام دوستان
من به یه مشکلی برخوردم امیدوارم بتونید کمک کنید. 
روی لپ تاپ ASUS ویندوز سون داشتم که خواستم ویندوز 8 نصب کنم، بدون اشکالی نصب کردم اما بنا به دلایلی دوباره خواستم ویندوز سون نصب کنم اما هرکاری کردم گفت نصب نمیشم که نمیشم، فک کردم مشکل از DVD هستش اما وقتی خواستم مجدد ویندوز 8 نصب کنم اونم نصب نشد، ینی آقا اصن دیگه ویندوز نصب نمیشه . 
موقع نصب یه پیغامی میده که درایو نمیشناسم، ینی صفحه انتخاب زبان میاد اما وقتی اون قسمت که باید درایو انتخاب کنی نمیاد دیگه
عکس گرفتم 
موقع نصب ویندوز 7 این خطارو میده

موقع نصب ویندوز 8 این پیغام

الان دیگه داخل ویندوز 8 قبلی هم نمیره 
یعنی اوج مکافات  
امیدوارم بتونید کمک کنید
مخلص همه شما 

شنبه 30 دی 1391  12:42 PM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 77

پاسخ به:نصب نشدن ویندوز 7 و 8

این ERROR که در قسمت در 8 دیده میشود به خوانده نشدن فایل نصب از دی وی دی 8 بر می گرده.یا مشکل از DVD ROM سیستم هست که باید یک پرتابلشو گیر بیارید یا DVD8 ,7 دچار مشکل شدند.بهتون توصیه می کنم که از طریق فلش مموری(مینیمم 4 گیگ) و با استفاده از یک ویندوز کپی خوب (کمتر دستکاری شده) ویندوز رو عوض کنید. من خودم چند روز پیش روی لپتاپACERیکبار 8 رو ریختم و بعدش 7 را روی سیستم ریختم مشکلی پیش نیومد. برای نصب ویندوز 7 از طریق فلش هم میتونید از دستو DISKPART برای ریختن فایلهای نصب 7 به صورت  BOOTABLEدر فلش استفاده کنید یا از نرم افزار های مثل WIN7USBاستفاده کنید.که در سایت راسخون میتونید پیداش کنید.

و ما توفیقی الا بالله

network+

شنبه 30 دی 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
R6E5HELL
R6E5HELL
R6E5HELL
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:نصب نشدن ویندوز 7 و 8

ممنونم دوست عزیز، حق با شما بود دی وی دی رامم مشکل داشت که از روی فلش نصب کردم حل شد heart

http://support.microsoft.com/kb/2755139

دوشنبه 2 بهمن 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها