0

جوانی و پاکدامنی .......................

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

جوانی و پاکدامنی .......................

جواني و پاکدامني

گروهي از زنان شهر گفتند: همسر عزيز، غلامش را به خود فرا مي‌خواند. چون اين جريان به گوش همسر عزيز مصر رسيد، زنان اشراف را به خانه‌اش دعوت کرده و براي آنان مجلسي آراست. سپس به هر کدام از آنان، نارنج و چاقويي داد و به آنان گفت که پوست بکنيد. آن‌گاه به يوسف که در خانه بود، دستور داد که به مجلس بيايد. زماني که يوسف وارد شد، زنان به محض ديدن يوسف، دست خود را بريدند. خداوند در قرآن فرموده است: هنگامي که همسر عزيز مصر از فکر آنان با خبر شد، به سراغشان فرستاد و از آنان دعوت کرد. سپس براي آنان، نارنج فراهم ساخت و به دست هر کدام چاقويي داد. در اين هنگام به يوسف گفت: وارد مجلس آنان شو هنگامي که چشمانشان به يوسف افتاد، او را بسيار بزرگ شمردند. زنان در ادامه گفتند: اين يک فرشته بزگوار است. همسر عزيز مصر گفت: اين همان کسي است که به خاطر عشق و دوستي او، مرا سرزنش مي‌کرديد. آري، من او را به خويشتن دعوت کردم، ولي او خودداري ورزيد. سپس گفت: اگر آن چه دستور مي‌دهم، انجام ندهد، به زندان خواهد افتاد و به يقين، خوار خواهد شد.

پس از آن، همه زنان، يوسف را به خود دعوت کردند و از او کام جويي خواستند. يوسف در آن خانه، از اين وضعيت به ستوه آمد و دلتنگ شد و گفت: پروردگارا! زندان نزد من محبوب‌تر است از آن‌چه اينان مرا به سوي آن مي‌خوانند. اگر مکر و نيرنگ آنان را از من بازنگرداني، به سوي آنان متمايل خواهم شد و از جاهلان خواهم بود. پروردگار نيز دعاي يوسف را اجابت کرد و کيد آنان را از او بگردانيد. مراد از کيد، حيله زنان است که رغبت يوسف را به آنان برمي‌انگيخت. پس از چندي، همسر عزيز مصر دستور داد که يوسف را زنداني کنند...

اندرز :

1-انسان توان گریز از همه ی بدیها را دارد و عمل یوسف علیه السلام حجت است

2- برای دوری از آلودگی و گناه بهترین سنگر حصن و دژ تسخیر نشدنی خداوند است .

3- اگر انسان افسار نفس خویش را رها کند هر چند عزیز باشد ذلیل خواهد شد و هر چند بزرگ . کوچک خواهد شد...همانگونه که بر زلیخا گذشت .

4- عزت نفس و بزرگی انسان فقط در عصیان و گناه از بین میرود .

به هوش باشیم ما هم در معرض خطریم ...

چهارشنبه 21 مرداد 1388  11:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها