0

تصميم داور عادلانه نبود

zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

تصميم داور عادلانه نبود

ريبري: تصميم داور عادلانه نبود

فرانک ريبري، ستاره فرانسوي بايرن مونيخ، تصميم داور در مورد دادن کارت قرمز به او در ديدار مقابل آگسبورگ در جام حذفي را زير سوال برد.

در اين ديدار که با پيروزي 2-0 بايرني ها به پايان رسيد، ريبري به دليل درگيري با کو جا چئول از بازي اخراج شد، تصميمي که ريبري چندان از آن راضي نيست.

او در گفتگو با نشريه کيکر گفت:" کارت قرمز من عادلانه نبود. اگر بازيکن ديگري بود، به خاطر اين اتفاق کارت قرمز نمي گرفت.

البته من روي "کو" خطا کردم اما عذرخواهي کردم. بعد از آن بود که او من را تحريک کرد و من اسير بازي او شدم. اگر داور تصميم گرفت که به من کارت قرمز بدهد، باد به او هم کار مي داد زيرا او هم دستش را روي صورت من گذاشت."

با دريافت اين کارت قرمز، ريبري ديدار تيمش مقابل دورتموند در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي را از دست خواهد داد؛ اتفاقي که باعث ناراحتي بيشتر ريبري شد.

" وقتي شنيدم ديدار بعدي مقابل دورتموند خواهد بود، بسيارناراحت شدم.  اين اتفاق به روحيه من بسيار ضربه زد زيرا من هيچ کار بدي انجام نداده بودم.

مطمئنا اگر بازيکن ديگري بود، اين کارت قرمز را نمي گرفت. اما وقتي بازي هاي مهم از راه مي رسد، چنين اتفاقاتي براي من رخ مي دهد."

جمعه 15 دی 1391  8:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها