0

شهید علی ترابی کیست؟

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:شهید علی ترابی کیست؟

4- فرازهایی از وصیت نامه و سایر آثار فرهنگی شهید:

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله  بل احیا عند ربهم یرزقون

سپاس و ستایش پروردگار را که جز او کسی لایق ستایش نیست و اوست خدای تمامی مخلوقات و اوست آفریننده انسان و من خدا را حمدو سپاس می گویم که به من تفضل فرمود و بر من لیاقت راه یافتن به جبهه این دانشگاه انسان سازی را عنایت نمود و انشاالله رضایتش را در این راه پر خیر و برکت که همانا شهادت در راهش باشد نصیب این حقیر و عاصی گنه کار بگرداند و از خدای خود عاجزانه طلب می کنم که خدایا مرا خجل و شرمنده فردای قیامت در مقابل رسول الله وائمه اطهار و شهدای اسلام قرار مده و از در رحمت و فضل و بخشش با ما برخورد شما و برما ببخش گناهانمان را که عظم الذنب من عبدک فا الیحسن العفو من عندک یا کریم

خدایا اگر گناهان ما زیاد است فضل و ببخشش تو و عفو تو وسیع تر از معصیت ماست بر ما ببخش گناهانمان را ای خدای کریم 

پنج شنبه 14 دی 1391  10:35 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

5- خاطرات والدین ، فرزند، همسر ، همرزمان :

بنده به عنوان برادر خاطره ای که دارم این است که بنده هر چه می رفتم مثلاً سپاه که او را کارداشتم وقتی از من می پرسیدند فامیلی ات چیست ؟ می گفتم ترابی با تعجب می پرسیدند تو داداش علی هستی و بعد من را تحویل می گرفتند و در جاهای دیگر نیز این حرکت را دیده بودم و من برادرم را به عنوان یک همرزم می دیدم ولی بعد از شهادت متوجه شدم که معاون گردان بوده که همه او را می شناختند و او را دوست می داشته اند.

پنج شنبه 14 دی 1391  10:36 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

6- خلاصه زندگینامه شهید :

شهید بزرگوار علی ترابی در سال 1344 در خانواده مذهبی در شهر تهران به دنیا آمد و تحصیلاتش را تا سوم دبیرستان ادامه داد و با شروع جنگ تحمیلی به اصرار خودش با اینکه سن ایشان 14-15 ساله بوده از پدر اجازه گرفته و وارد جبهه شده و خیلی کم به خمین می آمدند و شاید اصلاً دوست نداشت اینجا باشد و فقط اگر برای مرخصی هم می آمد زود می رفتند و تا اخر جنگ نیز در جبهه بودند نیمی دوران نوجوانی و جوانی خود را در جبهه طی کردند و بعد از جنگ هم در سپاه خدمت می کردند و گاه گاهی برای انجام وظیفه به ماموریت مهاباد می رفتند تا اینکه اجر شهادت مزد این خدمت در راه حق دریافت نمودند  روحش شاد و السلام

پنج شنبه 14 دی 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها