0

شهید علی ترابی کیست؟

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

شهید علی ترابی کیست؟

بسمه تعالی

کانون فرهنگی هنری شهد ترابی به جهت نام گذاری این کانون به نام مبارک این شهید تصمیم به معرفی این شهید بزرگوار در فضای مجازی گرفت.

بسم الله الرحمن الرحيم

و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتاً بل احياء عند ربهم يرزقون البته نپنداريد كه شهيدان راه خئدا مرده اند بلكه زنده به حيات ابدي شدند و در نزد خداي ممتنعم خواهند بود.

آلا عمران 169

سپاس و ستايش پرودگاري كه جز او كسي لايق ستايش نيست و اوست خداي تمامي مخلوقات و اوست آفيننده انسان و من خدا را حمد و سپاس مي گويم كه بر من تفضل فرمود و بر من لياقت راه يافتن به جبهه اين دانشگاه انسان سازي را عنايت نمود و ان شاء الله رضايتش را در اين راه بر حزء بركت كه همانا شهادت در راهش باشد نصيب اين حقير و عاصي گنهكار بگرداند و از خداي خود عاجرانه طلب مي كنم كه خدايا مرا خجل و شرمنده فرداي قيامت در مقابل رسول الله و ائمه اطهار و شهداي اسلام قرار مده و از در رحمت و فضل و بخششت با ما برخورد نما و بر ما ببخش گناهانمان را كه عظم الذنب من عبدي فا الحسين الغو من عندك يا كريم (خدايا اگر گناهان ما زياد است فضل و بخشش تو و عفو تو وسيع تر از معصيت ماست بر ما ببخش گناهانمان را اي خداي كريم خدايا، تو خود ميداني كه من هدفي جز خدمت و ياري ديني تو ندارم و خود ميداني كه من براي اداي تكليف شرعي و انساني خود بپاي خود را دراين راه نهادم و از تو طلب استواري و ثابت قدم بودن در اين راه را تا زماني كه جان در بدن دارم خواستارم. من با آگاهي كامل و شناخت واقعي اين مسير به جبهه آمدم و از آن عده اي كه تنها به ماديت متمسك شده اند مي خواهم از اين خواب گران خود بيدار شوند و قدم به جبهه نور بگذارند و فكري براي آخرت خود بكنند و از كساني كه تا به حال يك بار هم توفيق مصيب انها نگشته كه به جبهه بيايند قدم در اين راه بگذارند و ببينند كه چگونه رزمندگان مخلص الي الله ره درصد را يكشنبه مي روند.

پنج شنبه 14 دی 1391  9:56 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 javad696
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
پنج شنبه 14 دی 1391  10:07 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 javad696
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
پنج شنبه 14 دی 1391  10:10 PM
تشکرات از این پست
javad696
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

پاسخ به:شهید علی ترابی کیست؟

7- فرازی از وصیت نامه شهید :

به نام خداوند بخشنده مهربان آرزویم بود که در زمان جنگ به فیض عظیم شهادت نائل شوم الان که دیگر جنگ تمام شده و من هم آنگونه نمی توانم شهادت را لحظه شماری کنم این امید را دارم که طوری بشود در محضر خدا و اولیا خداوند و شهیدان بزرگوار اسلام روسفید باشم، هر چند که هر مرگی که رضایت دوست در آن باشد، می پذیرم و به آن خرسندم ای عزیزان قدر یکدیگر را بدانید و اعمالتان را بر حسب رضای خدا انجام دهید خداوند برای رسیدن به کمال انسانها را خلق کرده پس بکوشید.

پنج شنبه 14 دی 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

1- مشخصات شهید :

الف ) نام خانوادگی : ترابی            نام : علی               نام مستعار:            محل تولد: استان : تهران         شهر: تهران

تاریخ تولد: 1344/7/20           میزان تحصیلات: سوم دبیرستان          وضعیت تاهل: متاهل          تعداد فرزندان:

مذهب : شیعه      دین : اسلام           نام پدر شهید : قاسم        شغل پدر شهید: گچکار       شغل شهید: پاسدار

پنج شنبه 14 دی 1391  10:28 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

ب: تاریخ اعزام به جبهه :

ارگان اعزام کننده : تیپ سوم لشگر 17 سپاه         دفعات اعزام : مکرر

مدت حضور در جبهه :                 یگان خدمتی و مسئولیت شهید در جبهه: تیپ سوم لشگر 17 علی (ع)  معاون گردان           آسیب دیدگی قبل از شهادت : مجروح       از چه ناحیه ؟          درصد جانبازی :       اسیر:    مدت اسارت :

پنج شنبه 14 دی 1391  10:29 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

ج- نام عملیاتی که در آن به شهادت رسید : درگیری با ضد انقلاب        تاریخ شهادت : 1374/5/3

نحوه شهادت : اصابت گلوله از ناحیه سر و سینه و دست و پا          محل شهادت : روستای بیرام  مهاباد

نشانی مزار شهید : گلزار شهدای خمین

پنج شنبه 14 دی 1391  10:30 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

2- فعالیتهای مهم شهید :

الف) فعالیتهای مهم عبادی و معنوی شهید : (نماز شب، تلاوت قرآن ، دعا ،ذکر ، شرکت در مراسم سوگواری ، روزه ، حج و ...) از نماز شب ایشان بنده و خانواده اطلاعی نداشتیم و قبل از ازدواج در جبهه به سر می برد و بعد از ازدواج محل سکونت از ما جدا گشته ولی مطمئناً از این فیض بزرگ بهره ای عظیم داشته اند تلاوت قرآن ایشان همراه با مطالعه ترجمه ایات بود و بعضاً تفکر در آیات در دعا و یاد خدا کوشا بود و بنده اطلاع

پنج شنبه 14 دی 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

ب) فعالیتهای مهم سیاسی، اجتماعی شهید : (انجمن های اسلامی ، ستادهای نماز جمعه ، شرکت در تظاهرات ، پخش اعلامیه ، شرکت در تاسیس موسسات خیریه و صندوق قرض الحسنه و شورای محل و...):

تا آنجا که از عهده شهید بر می آمد در تظاهرات شرکت داشته و در دوران قبل از انقلاب نیز به شعار نویسی بر روی دیوارها مشغول بوده اند در نماز جمعه نیز شرکت داشته و کوشا بودند.

پنج شنبه 14 دی 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

ج- فعالیتهای مهم علمی ، فرهنگی و هنری شهید : (تالیف ، تدریس ، شعر مداحی ، طراحی ، خطاطی ، فیلمنامه نویسی ، تشکیل کلاس عقیدتی آموزش قرآن، احکام مداحی و ...)

ایشان دوره کلاس خطاطی را دیده بودند و خطی خوش و زیبا داشتند

پنج شنبه 14 دی 1391  10:33 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

3- بارزترین خصوصیات اخلاقی شهید با ارائه نمونه رفتاری :

با رزترین خصوصیات اخلاقی ایشان لبخند و تبسمی که بر لب داشته و هیچ وقت مگر در مواقع اندکی لبخند را از لب دور می کرد.

پنج شنبه 14 دی 1391  10:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها