اگر احساس شما نسبت به سایرین ، همان احساسی باشد که برای عزیزان خود داریداگر به جای عیب جویی از دیگران ، به درون خویش بنگرید اگر به جای غارت دیگران برای کمک خود ، خود را غارت کرده به دیگران کمک نمائید اگر از مصیبت دیگران مصیبت زده شده ، و از خوشبختی دیگران احساس خوشبختی نمائید اگر به جای نگرانی از بدبختی خویش ، خود را خوشبخت تر از مردم دیگر بدانید ا
گر سرنوشت و قسمت خود را با صبر و قناعت تحمل کنید و آن را خواست خدا بدانید
اگر درک و احساس کنید که بزرگترین عبادت و پرستش خدا ، آسیب و آزار نرساندن به آفریده های اوست.برای اینکه خدا را آنطوری که باید دوست داشته شود دوست بدارید ، بایستی برای او زنده باشید و برای او بمیرید. چون خدا محبت است .
کمي سبکسري لازم است تا از زندگي لذت ببري و کمي شعـــور، تا مشکلي برايت پيش نيايد.
بادها مي وزند، عده اي در مقابل آن ديوار مي سازند و تعدادي آسياب به پا مي كنند......
هستي تو را به اين گونه كه هستي ميخواهد، از اين رو همين هستي كه هستي،
هستي اينگونه كه هستي به تو نياز دارد. وگرنه كس ديگري را به وجود ميآورد و نه تو را.
بنابر اين خودت باش
آدم ها بر دو قسمند يا بره متولد مي شوند ويا مادرزادي گرگ به دنيا مي ايند گرگ ها هميشه گرگ مي مانند ولي بره ها يا در نهايت تبديل به يک گوسفند تمام عيار مي شوند و يا ياد مي گيرند چگونه گرگ باشند قسمت جالب ماجرا اينجاست که گرگ "بره زاده" حريص تر و خون ريز تر از گرگ "گرگ زاده" است.. چرا که او از روي عقده ي حقارت و کينه و نفرت مي درد و گرگ زاده تنها به حکم .
اگر ذهنی نا آرام داشته باشید ، بی تردید ، جسمی ناسالم و روحی بیقرار نیز دارید.
هدف ما آگاهي دادن به چيزي است كه ما قبلا به ان رسيديم.
كارما كمك كردن بشما جهت تشخيص و شناخت ان و نيز احترام گذاشتن به ان است.
من به شاگردانم مي آموزم از صدا به سكوت و از فعاليت فكري به خلا فكري را تجربه كنند .
مشکلات خود را به من بگو و آزادانه با من حرف بزن. جاری کردن کلمات قلب را سبک می کند . این کار مثل باز کردن جلوی سدی است که آب زیادی پشت آن جمع شده است.
..... دوستی برایم نوشته بوداز گذشت بنویسم... منم به قولم عمل کردم...
بخشیدن خودمان و دیگران ما را از گذشته رها میکند.هرگاه در مسائل گیر کرده باشید به این معناست که هنوز بخشایشی رابه انجام نرسانده ایم. هنگامیکه در جریان زندگی در این لحظه آزادانه شناور نباشیم معمولا معنایش این است که به در گذشته چسبیده ایم .این میتواند پشیمانی-اندوه –آزار-ترس- و احساس گناه وسرزنش و خشم ونفرت و انزجار و گاه حتی میل به انتقام جویی را در بر گیرد .همه این حالات از فضای عدم بخشایش و عدم پذیرش رها کردن به این لحظه میآید .اکنون بیایید گذشته را از ذهن خود پاک کنیم و دلبستگی عاطفی به آن را رها کنیم .بگذارید خاطره فقط خاطره باشد.البته افراد موفق از گذشته درس می گیرند.و اجازه نمی دهند خاطرات گذشته در زندگی فعلیشان به عنوان یک عقده نمایان شود .محبت همواره پاسخ هر گونه شفاست و راهی که به محبت می انجامدبخشایش است بخشیدن نفرت و انزجار را نابود میکند
اکنون بيدار شويد،
کار ديگري لازم نيست!
|
تلاشي نکنيد و اين را بفهميد، به سادگي سخنان مرا تجربه کنيد.
تمام تلاش من برآن است.. تا تو را به درونت هدایت کنم.. می خواهم به هر طریق ممکن بتو کمک کنم.
به درونت رجوع کنی .من قادر نیستم حقیقت را در کف دستانت بگذارم... هیچ کس دیگر نیزقادر نیست.
اما من می تونم به تو نشان دهم که آن را کجا بیابی..
هيچ تجربه اي از بيرون ، موجب رهايي شما نخواهد شد،نه داروي مخدر، نه مادر، نه خدا،
و نه هيچ روح ابدی... هيچ!
به خود بیا به ارامش برس
در ذن گفته مي شود،
هر کس به اين وضعيت برسد، به سادگي مي خندد!! چون لحظه اي که اين واقعه رخ دهد،
درک خواهيد کرد، که اين واقعه هميشه اينجا بوده است، و شما هميشه آن را مي شناخته ايد.
وهنوز، چيزي هست. روي هدف تمرکز کنيد، اما هرگز به آن نچسبيد.
آن، چيزي نيست
و همه چيز است.اگرچه، "يک" چيزي نيست.
ذهن، هرگز آن را نخواهد فهميد.
وقتي از ذهن جدا شويد
،
تازه آن را به دست آورده ايد
کاملا آزاد، کاملا رها...
مهم نيست چه ميکنيد،
مهم نيست چقدر مقاومت مي کنيد. کلمات من جديد يا اصيل نيستند.
مساله شمائيد: تا کي مي خواهيد صبر کنيد؟
همين حالا بيدار شويد!
به هر جا پا ميگذاری عشق بگستران اول از همهدر خانه خويش .عشق را به فرزندانت به زن يا
شوهرت به همسايه ات نثار کن ... اجازه نده کسی پيش تو بيايد و بهتر و شادتر ترکت نکند.
مظهر مهر خداوندی باش .مهر در چهره خود در چشمان خود مهر در تبسم خود و مهر در برخورد
گرم خود. "مادر تر
ارائه نوارهای اموزشی خود هیپنوتیزم .خلسه عمیق.پرواز روح.تله پاتی....وریلاکسیشین
|