0

چنجه

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

چنجه

گوشت راسته                  2 کیلو

پیاز                             2 عدد

روغن زیتون                   1 پیمانه

نمک                            به مقدار لازم

طرز تهیه : گوشت را به تکه های متوسط خرد کنید. پیاز رنده شده و روغن زیتون را باهم مخلوط کنید. گوشت را در این مایه به مدت یک شب بخوابانید بعد گوشت ها را به سیخ بکشید و روی آتش منقل کباب کنید.

شنبه 9 دی 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 622
محل سکونت : فارس

پاسخ به:چنجه

اینو باید حتما یه شیرازی براتون درست کنه یا این که بیاد در رستوران های شیراز یا شیرازی بخورید .

 

  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها

 

پنج شنبه 12 بهمن 1391  6:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها