پاسخ به:آقای farshon لطفا بررسی کنید
با سلام
من پستهایی که میزنم در این تالار نمیشینه علتش رو نمیدونم
و دوم اینکه پاسخهایی که میذارم هم همین داستان رو دارند
به عنوان مثال برای تایپیک ویژه ایی که با عنوان صداي پيغام گير تلفن برخي از شاعران ايراني در این تالار قرار دادم هر پاسخی که مینویسم نشون داده نمیشه
جالب اینکه در عنوان این تایپیک نوشته شده 3تا پاسخ توسط salamat595 ولی داخل این تایپیک که میرم هیچ پاسخی نمیبینم علتش چیه ؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید باتشکر
بهتربوداگرانتقادی داشتیددرقسمت انتقادات پست می گذاشتیددرعین حال اینجانب درقسمت تالارلطیفه وطنزاطلاعیه باهماهنگی روابط عمومی قرارداده ام که هرپستی که زده می شودفقط روابط عمومی ومدیرتالارتاتاییدننمایدقابل مشاهده نیست.باتشکرازشما
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
سلام حق باشماست ولی کل پستهایی که میذاشتم تو این تالار نمی نشست واسه همین فک کردم شاید اینجا بتونم پست بذارم و علت روبررسی کنم و بعدا ویرایش میکنم
امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم
پاسخ به:طنزنوشته های کوتاه جدید
سلام جناب آقای farshon ممنون از شما بابت تذکر خوب شما راستش با کاربرانی مث من که میخوان بیان تالار شما و مطلب بذارن و نمیدونن چی رو کجا باید بنویسن رو بذارین به حساب تجربه کمشان پستی که گفتین رو باید در انتقاد ها بنویسم رو ویرایش کردم صلاح دونستید حذفش کنید ممنون
توصیه من به شماوکاربران جدیداینه که قبل ازگذاشتن پست حتما"قوانین تالاررومطالعه نمایند.باتشکرازشما