برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
-
سیبزمینی آبپز: 400 گرم
-
كره: 20 گرم
-
شیر: یكچهارم پیمانه، 60 میلیلیتر
-
كلم سفید: 200 گرم، خلالی ریز
-
تخممرغ: یك عدد
-
پنیر گودا: 100 گرم، رنده شده
-
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
-
آرد: به میزان لازم
-
روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - سیبزمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود.
2 - پوره سیبزمینی را با كلم سفید، تخممرغ و پنیر كاملا مخلوط كرده و نمك و فلفل روی آن را اندازه كنید. مایه را به 8 قسمت تقسیم كرده و با دست به آن شكل داده و كف یك سینی كه نایلون پهن كردهاید قرار دهید. سینی را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفتشده و فرم بگیرند.
3 - روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كنید. كوكوها را بهآرامی در آرد زده و هر طرف آن را 4-3 دقیقه در روغن سرخ كنید. هنگامی كه روی آن برشته و طلایی شد، از روغن خارج كرده و با قارچ سرخكرده و نان سرو كنید.
نکات آشپزی
-
میتوانید پنیر را حذف كنید.
-
در صورت تمایل، كمی پیاز ساطوری در روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و به مایه اضافه كنید.
-
با جایگزینكردن كلم سفید پخته، كلم بروكلی و سایر سبزیها به جای كلم، طعمهای جدیدی را تجربه كنید.
فوت آشپزی
اگر كلم را ساطوری كنید، میتوانید كوكوها را به شكل گلولههای گردویی درآورده و بعد از سرخ كردن و در كنار مرغ یا گوشت به عنوان همراه غذا سرو كنید.