0

گريه نكير و منكر

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

گريه نكير و منكر

يكى از علماى ربانى و صاحب كرامات عارف سالك مرحوم آيت اللَّه شيخ حسنعلى اصفهانى نخودكى است. وى در نيمه ذيقعده سال 1279 هجرى قمرى در محله جهانباره اصفهان ديده به جهان گشود و در 17 شعبان سال 1361 در 82 سالگى در مشهد رحلت كرد، قبر او در صحن عتيق بارگاه ملكوتى امام رضاعليه السلام مى‏باشد. نظر به اين كه او در اواخر عمر، چند سال در روستاى »نخودك« نزديك مشهد زندگى مى‏كرد به نخودكى معروف شد.
اين عالم ربانى از شفيتگان خاندان رسالت و امام حسين‏عليه السلام بود، و هر سال دهه محرم در منزل خود مجلس روضه برپا مى‏كرد و شب شام غريبان نيز مجلس روضه داشت، و بسيار گريه مى‏كرد، و ياد مصائب امام حسين‏عليه السلام برايش بسيار جگرسوز بود. به طورى كه نام امام حسين‏عليه السلام او را گريان مى‏كرد.
نقل شده است كه وقتى از دنيا رفت، يكى از وارستگان، او را درعالم خواب ديد و احوال او را پرسيد، او گفت: وقتى كه مرا در قبر نهادند دو فرشته نكير و منكر براى سؤال و جواب نزدم آمدند، از توحيد و نوبت سؤال كردند، جواب دادم تا اين كه از امامان‏عليهم السلام پرسيدند: نام اميرمؤمنان على‏عليه السلام را به زبان آوردم كه امام اول من است، سپس نام امام حسن‏عليه السلام را به زبان آوردم، وقتى كه نام امام حسين‏عليه السلام را به عنوان امام سومم به زبان آوردم بى اختيار گريه كردم، آن دو فرشته نيز منقلب شده گريه كردند، سپس به همديگر گفتند: آزادش كنيم كار اين آقا با امام حسين‏عليه السلام است، ديگر نياز به سؤالات ديگر نيست، مرا آزاد نمودند و رفتند، و اينك مى‏بينى كه آزادم و در جايگاه خوبى به سر مى‏برم.(3)
___________________________________________
3) داستانهاى شگفت شهيد دستغيب: ص78

سه شنبه 5 دی 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها