0

گرانترین آناناس جهان

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

گرانترین آناناس جهان

 
آناناس‌های جهان شاید همگی یک‌ شکل و یک طعم باشند،‌ اما نوعی از این میوه‌های گرمسیری در جهان وجود دارد که هرکسی جرأت نزدیک شدن به آن را ندارد.
 متخصصان باغبانی در بریتانیا با استفاده از تکنیکی برای خلق آب‌‌و‌هوای گرمسیری درون یک گلخانه موفق به پرورش دادن آناناس در آب‌و‌هوای غیر گرمسیری شده‌اند؛ این درخت آناناس به مدت ۲ سال با استفاده از تکنیکی به نام تکنیک سنتی باغبانی ویکتوریایی در باغ هلیگان در کرونوال بریتانیا در حال پرورش یافتن و رشد بوده‌ است. 
 
 
این باغ از قرن نوزدهم به این شیوه در حال پرورش آناناس در شرایط آب‌و‌هوایی شبیه‌سازی بوده است و در آن دوران محصولات خود را برای تزئین میزهای شام به خانواده‌های ثروتمند عصر ویکتوریا اجاره می‌داده‌ است! 
 
باغبانان برای رشد دادن این گیاه با استفاده از ۳۰ تن کود اسب،‌ اوره و پشته‌هایی از نی موفق به خلق شرایط آب‌و‌هوایی گرمسیری در گلخانه‌ای می‌شوند. 
 
اکنون یکی از آناناس‌های پرورش داده شده به این سبک رسیده و آماده چیده شدن است، اما مشکل اینجاست که باغبانان براساس نادر بودن،‌ هزینه‌های مورد نیاز برای پرورش دادن و موقعیت متفاوتی که این میوه در آن پرورش داده شده قیمت ۱۰ هزار پوند را برای آن تعیین کرده‌اند! 
 
به گزارش همشهری،با وجود قیمت بالایی که برای این آناناس در نظر گرفته شده‌ است،‌ قرار نیست این میوه به فروش برسد،‌ بلکه قرار است چیده شده و در میان کارکنان باغ تقسیم شود. 
 
آناناس‌ها اولین‌بار در سال ۱۴۹۳ توسط کریستوف کلمب از جزیره گوادلوپ در کارائیب به اروپا وارد شدند و به دلیل شباهتی که به مخروط درخت کاج (Pine Cone) داشتند آناناس (Pine Apple) نامیده شدند؛ این میوه در قرن ۱۸ میلادی ارزشی برابر ۵ هزار پوند امروز را داشت و به سمبلی از تمول تبدیل شده‌ بود.

 

یک شنبه 3 دی 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri
دسترسی سریع به انجمن ها