0

samsam ، بخون.

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

samsam ، بخون.

سلام.خسته نباشی.یه خواهش ازت داشتم.من م یگم که کاش هر روز یک خبر ، اخبار دنیای تکنولوژی و هر روز می توانمید رو با هم ادغام کنیم و هر سه تامون تو یکی مطلبب بدیم.این طوری بهتره.تو چی می گی؟

یک شنبه 26 آذر 1391  3:15 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخ به:samsam ، بخون.

نقل قول AliFanoodi

سلام.خسته نباشی.یه خواهش ازت داشتم.من م یگم که کاش هر روز یک خبر ، اخبار دنیای تکنولوژی و هر روز می توانمید رو با هم ادغام کنیم و هر سه تامون تو یکی مطلبب بدیم.این طوری بهتره.تو چی می گی؟

با سلام خدمت کاربر عزیز 

پیشنهاد خوبیه ولی امکان ادغام و جابجایی در امکانات مدیریتی وجود نداره و تنها راه غیر فعال کردن اونه که این کار هم باعث دلسرد شدن کاربر از این که چرا مطالبی که گذاشته ، غیر فعال شده.

با کاربر دیگه یعنی babak110 هم در مورد این موضوع بحث کنیم در صورت موافقت تاپیکها رو غیرفعال یا قفل گذاری نموده و در یک تاپیک پست گذاری نماییم.

حال اگر پیشنهادی داری ما در خدمتیم.

با تشکر

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 27 آذر 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

من همون طور که گفتم اون تاپیک ها مثلاً برای دو ماه باشن و بعد غیر فعّالش کن که دیگه قدیمی شدن.و از الان هم می گم که به بابک هم بگو که مطالب رو در یکی من یا تو یا هر کس دیگه ای می گذاره ، از این به بعد بگذاره.من هم تو یکی خودم می گم به اون هم بگو که تو یکی من بزنه و دو تاپیک رو مدت ها بعد غیر فعّال کن.تو هم تو یکی من بده.ok?

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 27 آذر 1391  2:22 PM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

سلام دوستان بزرگوار؛آقایان samsam و  Ali Fanoodi عزیز,بنده هم با نظرات شما موافقم که من بعد تمام خبرهای جدید و در یک تاپیک بزاریم فقط عزیزان لطف بکنند بگن تو کدوم تاپیک.بنده در خدمت شما هستم.مستدام و پاینده باشید

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

سه شنبه 28 آذر 1391  3:59 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول babak110

سلام دوستان بزرگوار؛آقایان samsam و  Ali Fanoodi عزیز,بنده هم با نظرات شما موافقم که من بعد تمام خبرهای جدید و در یک تاپیک بزاریم فقط عزیزان لطف بکنند بگن تو کدوم تاپیک.بنده در خدمت شما هستم.مستدام و پاینده باشید

با سلام خدمت دوستان عزیز

از این پس می توانید مطالب را در این پست این جا هر روز می توانید... قرار دهید.

با تشکر

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 28 آذر 1391  7:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها