بيسنته دل بوسکه سرمربي باتجربه و موفق تيم ملي اسپانيا که درسالهاي 2010 و 2012 با اين تيم به قهرماني جام جهاني و يورو رسيد، روز گذشته در مراسمي، جايزه مربي برگزيده سال روزنامه آ.اس را مال خود کرد.
به گزارش گل، او به همين بهانه گفتگويي را با روزنامه آ.اس انجام داده که متن آن را در اينجا ملاحضه مي کنيد
*شما پرافتخارترين مربي دنيا هستيد وازهمين رو، روزنامه آ.اس جايزه ورزشي خاص و ويژه اش را به شما داده
اين براي من افتخار بزرگي است. فوتبال به من همه چيز داده؛ وقتي 16 ساله بودم به عنوان يک جوان روستايي، به مادريد آمدم تا روياي فوتباليست شدنم را محقق کنم و الان با 61 سال سن مي توانم بگويم که همه آرزوهايم برآورده شده. به علاوه بايد به خوش شانسي ام هم اشاره کنم که مرا در دو ارگان بزرگ مثل رئال مادريد و فدراسيون فوتبال اسپانيا ياري کرد
*در رقابت هاي باشگاهي با تيم ملي اسپانيا به قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسيديد و درعرصه ملي هم قهرمان دنيا شديد. بهترين خاطره اي که داريد چيست؟
اين عناوين هميشه خيلي مهم بوده اند ولي از نظر من جذاب ترين دوره سني ام، همان 16 سالگي ام بود که درتيم پايه اي رئال مادريد سپري شد. مي توانم بگويم که روزهاي فوق العاده و فراموش نشدني اس بود. ما يک گروهي بوديم که بدون درنظر داشتن پول و يا شهرت بازي مي کرديم.ما فقط دوست داشتيم تا انسان ها و بازيکنان بزرگي باشيم. زندگي ما در مادريد بود. فکر مي کنم که عملکرد غيرقابل تکراري داشتيم. من در سن 27 سالگي به لطف تاثيرگذاري افرادي مثل مولوني، ميليانيچ، بوسکوف و ميگل مونيس وارد دنياي مربيگري شدم؛ اساتيد فوتبال و اساتيد زندگي