0

اخبار کوتاه اقتصادي

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

اخبار کوتاه اقتصادي

يارانه 45500 توماني يکشنبه آينده قابل برداشت است

معاون امور يارانه‌هاي مستقيم سازمان هدفمندي يارانه‌ها گفت: يارانه نقدي مرحله 22 به ازاي هر نفر 455 هزار ريال يکشنبه 19 آذر قابل برداشت است.

سيد جلال‌الدين عارفيان در گفت‌وگو با فارس، افزود: يارانه نقدي مرحله بيست و دوم روز شنبه 18 آذر ساعت 24 واريز و از صبح يکشنبه 19 آذر قابل برداشت است.

وي تاکيد کرد: يارانه همانند قبل 455 هزار ريال به ازاي هر نفر ماهانه است که از روز يکشنبه قابل برداشت است.



رفع مشکل انتقال آني وجوه توسط پايانه پرداخت الکترونيک

مشکل انتقال آني وجوه توسط دستگاه‌هاي پايانه پرداخت الکترونيک که با انتقادات شديد فروشندگان صنف‌هاي مختلف مواجه شده بود، از صبح ديروز برطرف شده است.

به گزارش مهر، در حالي در دو هفته اخير و با بخشنامه بانک مرکزي، انتقال آني وجوه توسط پايانه پرداخت الکترونيک مستقر در فروشگاه‌ها و صنف‌هاي مختلف با مشکلاتي مواجه شده بود ، براساس گزارش‌هاي ميداني، اين مشکلات از صبح ديروز برطرف شده است.

بانک مرکزي پيش از اين اطلاعيه داده بود که واريز وجه منظور شده به حساب بانکي فروشندگان در مقاطع مشخص چند ساعته در هر روز به صورت تجمعي صورت مي پذيرد.



عرضه مستقيم تخم مرغ در ميادين ميوه و تره بارتهران ، بزودي

رئيس اتحاديه توليدکنندگان تخم مرغ با اشاره به افزايش فاصله توليد تا مصرف تخم مرغ، اعلام کرد: به زودي عرضه مستقيم اين محصولات در ميادين ميوه و تره بار شهر تهران آغاز و قيمت‌ها تعديل خواهد شد.

به گزارش مهر، هدايت اصغري در مصاحبه با راديو اقتصاد گفت: قيمت اين محصول در درب مرغداري حداقل 2700 تومان و حداکثر 3100 تومان است و براي مصرف کننده هم حداکثر به 3500 تومان در هر کيلوگرم مي رسد و هر شانه تخم مرغ 7000 تومان مي شود.

وي با بيان اينکه هم اکنون قيمت براي مصرف کننده بيش از اين رقم است، گفت: با اصلاح شبکه توسعه اي و عرضه مستقيم، قيمت اين محصول در سراسر کشور کاهش مي يابد.

رئيس اتحاديه مرکزي مرغداران ميهن گفت : مصوبه حذف تعرفه 40 درصدي صادرات تخم مرغ تا چند روز آينده براي صدور ماهانه 7500 تن ابلاغ مي شود.



برگشت سود سال‌هاي آتي با تسويه وام مسکن

کساني که اقساط وام مسکن مي‌پردازند اگر قصد داشته باشند زودتر از موعد وام خود را تسويه کنند، سود سال‌هاي آتي به آن‌ها برگشت داده مي شود.

اردشير بيژني مدير امور طرح و برنامه بانک مسکن در گفت‌و‌گو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار کرد: به عنوان مثال اگر متقاضي قرار باشد به مدت 10 سال قسط بدهد و شش سال آن را پرداخت کرده باشد و بخواهد مابقي اقساط باقيمانده را يکجا تسويه کند، سود چهار سال آتي از مبلغ کلي کسر مي‌شود و مبلغ باقيمانده وام را بدون احتساب سود آن مي‌پردازد.



مصالح ساختماني 20 تا 25 درصد ارزان شد

رئيس کانون سراسري انبوه سازان با اشاره به کاهش 20 تا 25 درصدي قيمت مصالح ساختماني، گفت: صنعتي سازي مسکن را در داخل کشور بومي کرديم.

به گزارش مهر، ايرج رهبر در چهارمين همايش تخصصي و فناوري نوين صنعتي سازي ساختمان گفت: صنعتي سازي در کشور ما روبه پيشرفت است و در سالهاي قبل درصد کمي به صنعتي سازي اختصاص داشت، اما هم اکنون 40 درصد از ساخت و ساز کشور صنعتي است.

وي بزرگ ترين چالش صنعتي سازي مسکن را سرمايه گذاري در بخش تجهيزات اجرايي کار دانست و گفت: وي درباره افزايش قيمت مسکن مهر اظهار داشت: مذاکرات زيادي در خصوص افزايش قيمت مسکن مهرانجام شده و ما در انتظار ثبات قيمت ها در اين بخش بوديم و احتمالا تا هفته آينده از سوي وزير نرخ هاي جديد اعلام مي شود.



موفقيت در بيمه نفتکش‌هاي ايراني با وجود تشديد تحريم‌ها

مدير عامل يک شرکت بيمه با اشاره به محدوديت‌هاي بين‌المللي و اعمال تحريم عليه ايران، از موفقيت هاي صورت گرفته در انجام بيمه نفتکش‌هاي ايراني خبر داد.

محمود تدين در گفت‌وگو با فارس درمورد فعاليت‌هاي بيمه معلم در زمينه بيمه نفتکش‌ها گفت: اين مجموعه از ابتدا به طور انحصاري بيمه حمل و نقل دريايي بار کشور (P&I) را اجرا مي‌کند و اگرچه اين اقدام کاري سخت و پيچيده است و نهادهاي بين‌المللي آن را رصد مي‌کنند، اما اين شرکت موفق به انجام اين کار شده است.



آغاز فعاليت صندوق توسعه سرمايه گذاري بازار سرمايه

صندوق توسعه سرمايه گذاري بازار سرمايه ايران با سرمايه اوليه 300 ميليارد ريال به زودي فعاليت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه (سنا)، ايوب باقر تبارمدير نظارت بر نهادهاي مالي سازمان بورس و اوراق بهادارافزود: افزايش اعتماد سرمايه گذاران در بورس و فرابورس، افزايش نقد شوندگي و تامين منافع ميان و بلند مدت سرمايه گذاران، سه هدف عمده راه اندازي صندوق توسعه سرمايه‌گذاري بازار سرمايه است.

وي اظهار داشت: بعد از راه اندازي صندوق توسعه سرمايه گذاري، ساير فعالان بزرگ بازار به مرور وارد آن خواهند شد، به طوري که پيش بيني مي شود، سرمايه اين صندوق به 5 تا 20 هزار ميليارد ريال برسد.

چهارشنبه 15 آذر 1391  4:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها