0

درخواست کمک دارم

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

درخواست کمک دارم

با سلام بنده یک وبلاگ داشتم که متاسفانه به دلیل بی توجهی بنده و اینکه هر کسی که ثبت نام میکرد میتوانست درج مطلب کند این وبلاگ حاوی تصاویر مستهجن شده بود واسه من درد سرهای زیادی بوجود اورد میخواتم ببینم ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه فهمید چگونه ،از کجا و توسط چه شماره و ای پی منتشر شده است

چهارشنبه 15 آذر 1391  9:30 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mahdi522 rasekhoon_weblog farshon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:درخواست کمک دارم

نقل قول gharibeh

با سلام بنده یک وبلاگ داشتم که متاسفانه به دلیل بی توجهی بنده و اینکه هر کسی که ثبت نام میکرد میتوانست درج مطلب کند این وبلاگ حاوی تصاویر مستهجن شده بود واسه من درد سرهای زیادی بوجود اورد میخواتم ببینم ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه فهمید چگونه ،از کجا و توسط چه شماره و ای پی منتشر شده است

با سلام

دوست عزیز سوال شما در اسرع وقت پاسخ داده می شود ولی فکر کنم که بهتر باشد این سوال را در قسمت سوال کن پاسخ بگیر این انجمن قرار بگیرد

با تشکر

چهارشنبه 15 آذر 1391  8:07 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

درود...

آیپی رو می تونید از مدیر سیستم وبلاگ دهی بگیرید و حدود منطقه ی اون را بفهمید

توصیه ی من به شما اینه که سریعا وبلاگ تون رو غیر فعال کنید تا بیشتر از این کار خراب نشده

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

پنج شنبه 16 آذر 1391  9:32 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول gharibeh

با سلام

بستگی به سیستم وبلاگ نویسی که از آن استفاده می کنید، دارد. با پشتیبانی آن سایت تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید.

نرم افزاری برای این کار سراغ نداریم ولی احتمالا آی پی را بتوانند در اختیارتان قرار دهند.

پنج شنبه 16 آذر 1391  9:45 AM
تشکرات از این پست
farshon mahdi522
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

شما می توانید از خود سرویس وبلاگ دهیتان کمک بگیرید و از ای پی های مربوطه ( که خودشان دارند ) شکایت کنید

چهارشنبه 13 دی 1391  4:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها