0

مهدی جان ببخش مارا!

javadbabaei
javadbabaei
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 53

مهدی جان ببخش مارا!

مهدی جان لطفا ما را ببخشید خودت بهتر می دانی برای چه، برای تمام سوء استفاده هایی که از نام تو می کنیم برای تمام بی مهری هایمان ، حتی برای فریب دیگران هم نام تورا به کار میگیریم خود را بهترین بندگان می دانیم بی آنکه حداقل کاری کرده باشیم که مردم هم این طور فکر کنند خود را هموار کننده راه ظهورت می دانیم اما هنوز هم در صحبت هایمان دروغ می گوییم  و در آخر تو را شریک کارهای پراشتباهمان می دانیم  …

مهدی جان دل تنگی ام برایت بیشتر می شود وقتی کسانی را می بینم که از تو حرف می زنند اما هیچ ارتباطی با تو ندارند از ظهورت حرف می زنند بی آنکه بدانند که خودت هم از  لحظه ظهورت بی خبری و حتی تو را صدا می زنند در حالی که در دلشان قدرت را صدا زده اند ..

مهدی من ای تمام لحظه هایم ای کسی که می دانم که می آیی و تمامی آن ها در برابرت می ایستند بی آنکه بدانند که تو همانی که صدایش زده اند چون آن ها فقط صدا زده اند بدون اینکه لحظه ای در درونشان آمدن  تو را خواسته باشند .

من بغض کرده ام برای اینکه می بینم عده ای چه بغض و کینه ای در درونشان با تو دارند من از آن هایی که همه می دانند دشمن تو هستند دلگیر نیستم چون تکلیفشان روشن است من از کسانی دلگیرم که خود را دوست تو می دانند و به ظاهر دوستی با تو دشمنی می کنند.

باز هم دستانم را مثل همیشه بالا گرفته ام و از خدا می خواهم که تو بیایی و ما را از این ناتوانی نجات دهی …

name:javadbabaei

web:jomehayeman.ir

سه شنبه 14 آذر 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها