0

مورينيو: داستاني وجود ندارد

rezahaghighi97
rezahaghighi97
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1980

مورينيو: داستاني وجود ندارد

زارش امروز رسانه‌هاي اسپانيايي حاکي از اين است که مورينيو در نظر دارد تابستان قهرمانان اسپانيا را ترک کند.به هر حال سرمربي 49 ساله که در کنفرانس خبري پيش از بازي فردا شب مقابل آژاکس در ليگ قهرمانان اروپا با سوالات بيشماري در خصوص آينده خود در برنابئو مواجه شد، در اين باره گفت: نمي‌خواهم در اين باره حرفي بزنم. با همکارانتان در خصوص اين موضوع گفت‌و‌گو کنيد، همان‌هايي که داستان‌ها را مي‌نويسند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: وعده‌‌‌اي با آنها ترتيب دهيد، من يک کلمه هم حرف نمي‌زنم.

رئال مادريد در حال حاضر با يازده امتياز اختلاف نسبت به بارسلوناي صدرنشين در مکان سوم جدول قرار دارد و مورينيو در پاسخ به اين سوال که آيا پرز از روند عملکرد تيم خوشحال است يا خير، اظهار داشت: از خودش بپرسيد. مجبور نيستم بگويم که چه زماني با رئيس صحبت کردم و درباره چه با هم حرف زديم. فکر نمي‌کنم که پرز هم در اين باره حرفي به شما بزند.

آقاي خاص خاطرنشان کرد: ما روابط بسيار خوبي با هم داريم؛ اما قصد ندارم اين شرايط را امتحان کنم يا چيزي به آن بيفزايم.

مورينيو در پاسخ به خبرنگاري که از او پرسيد چرا از صحبت در خصوص قراردادش امتناع مي‌کند، تأکيد کرد: نمي‌خواهم چيزي به اين داستان اضافه کنم، داستاني وجود ندارد.

سر الکس فرگوسن پيش از اين مورينيو را يکي از نامزدهاي اصلي هدايت منچستريونايتد براي جانشيني خود دانسته بود و مورينيو در اين باره تصريح کرد: دوستان اين گونه هستند. دوستان هميشه درباره همديگر خوب صحبت مي‌کنند.

وي ادامه داد: جانشين او شدن به اين زودي امکان‌پذير نيست. شايد 10 سال ديگر و يا بيشتر چنين اتفاقي بيفتد. او مدام بهتر و بهتر مي‌شود. او هر بار قوي‌تر از قبل است. چرا بايد خودش را بازنشسته کند؟

دوشنبه 13 آذر 1391  11:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها