0

درامي جذاب و شورانگيز «دوعاشق»twolovers

 
sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 131

درامي جذاب و شورانگيز «دوعاشق»twolovers

کارگردان: جيز گري
 فيلمنامه : جيز گري وريک منلو
مدير فيلم برداري :خواکين باکسي
 تدوين : جان اکسلرد
 تهيه کنند گان : جميز گري، آنتوني کاتاگاس
بازيگران: خواکين فينکسي (لئوناردوکرايتر)،گوينت پالترو(ميشل راش)،ونساشاو (سندراکوئن)، ايزابلاروسليني(روث کراديتر )
 محصول :2009 (آمريکا)
 مدت: 110دقيقه
خلاصه داستان:
 لئوناردو در آستانه ازدواج ميان دو خانواده قرار مي گيرد: يک دوست خانوادگي که والدينش آرزوي ازدواج پسرشان را با او دارند و ديگري همسايه اي جديد که اخلاق و رفتارخاصي دارند و توجه لئوناردو را به خود جلب کرده است. دوعاشق درامي جذاب و دوست داشتني است که با وجود ريتم کندش، تماشاگر را تا به انتها به دنبال خود مي کشاند. لئوناردو به عنوان کارکتر محوري فيلم شخصيت عجيبي دارد: بيماري دوقطبي (نوعي اختلال روان ) که از يأس و نااميدي رنج مي برد تا جايي که به سمت خودکشي نيز رفته است! لئوناردو در زندگي با والدينش نيز مشکل دارد و نمي تواند با پدر و مادرش (با بازي فوق العاده ايزابلا رووسيليني )ارتباط برقرار کند و نمي تواند عشق والدينش را به خوبي درک کند. با آمدن سندرا (زني مهربان و با وقار ) که از دوستان خانوادگي شان است رابطه ميان لئوناردو و او شکل مي گيرد که با ورود ميشل (گوينت پالترو) همه چيز به هم ريخته و لئو ميان سندرا و ميشل زيبا و ناآرام دچار ترديد مي شود. در ادامه فيلم تماشاگر که با لئو احساس نزديکي کرده مشاهده جدال سخت او براي انتخاب است و تا به آخر با آن همراه مي شود. جيمز گري با تسلط استادانه ي اين داستان جذاب و در حين حال ساده و کم افت و خيز را به تصوير کشيده و با پرداختن به جزئيات فيلمي ظريف و پر معنا ساخته است.
دوعاشق که نامزد دريافت جايزه مخل طلاي کَن بود، و بيشتر شبيه به داستاني کوتاه و ميني مال است که به بهترين شکل به تصوير کشيده است.
منبع : مجله ي فيلم و سينما شماره ي 227
               
سه شنبه 20 مرداد 1388  11:08 AM
تشکرات از این پست
sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 131

پاسخ به:درامي جذاب و شورانگيز «دوعاشق»twolovers

عنوان : فيلمي درباره مردي که زياد مي دانست!
باک هاوارد بزرگGreat BuckHoward
کارگردان و نويسندگان : شان مک گينلي
 مدير فيلمبرداري : تاک فو جيمو تو
 تدوين: مايرنت کريستن
 طراح لباس: جانتا بون
 موسيقي متن :بليک نيلي
 تهيه کنندگان: گري گوتز من، تام هنکسي
بازيگران: تام هنکسي(آقاي گبيل)، اميلي بلانت(ولري برنن)، آدم اسکات(باک هاوارد)،کالين هنکس (تروي گبيل )، آدم اسکات (آلن)
 محصول: 2009 (آمريکا)
 مدت :90دقيقه
خلاصه داستان :
تروي گيبل که به تازگي دانشکده ي حقوق را نيمه تمام رها کرده ، با آگهي استخدام يک دستيار شخصي در روزنامه اي محلي مواجه شده و براي مصاحبه کاري به رستوراني مي رود. در آنجا با باک هاوارد که قبلاً فکر خوان موفقي بوده آشنا مي شود.تروي اين کار را به عنوان فرصتي هيجان انگيز براي فرار از زندگي معمولي اش فرض مي کند باک هاوارد بزرگ را همين منظور در اجراي برنامه هايش همراهي مي کند.باک هاوارد بزرگ فيلمي است که درباره صنعت سرگرمي که بر اساس داستان واقعي زندگي جرج کرسکي جنيور ساخته شده. ( فردي در دهه 1970خواندن فکر را در برنامه اي تلويزيوني اجرا مي کرد و در آن زمان طرفداران بسياري داشت ). جان مالکوويچ هنرمند پا به سن گذاشته انگليسي که بازي هاي خويش هيچگاه از ذهن تماشاگران پاک نمي شود،در نقش باک هاوارد فوق العاده ظاهر شده و آگاهانه به سوي يک بازي غلو آميز براي خلق هر چه بهتر اين کارکتر به شدت نمايشي رفته است. در واقع هاردوارد سرگرمي ساز درجه دويي است که مي خواهد پا به دنياي بزرگتري گذاشته و به ستاره ها بپيوندد و مالکوويچ اين ظرافت ها را به خوبي در بازي اش آورده است.
کالين هنکس(پسر بزرگ تام هنکس ) در کنار پدرش حضوري موفق و دلنشين داشته و بسياري از خصوصيات ذاتي هنکس همچون خونسردي و شيريني چهره را به ارث برده است.در يک جمع بندي مي توان گفت که «باک هاوارد بزرگ) فيلمي جذاب و دلنشين است که مي توان لحظات شيرين را براي تماشاگر رقم بزند.
منبع : مجله ي فيلم و سينما شماره ي 227
               
سه شنبه 20 مرداد 1388  11:08 AM
تشکرات از این پست
sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 131

پاسخ به:درامي جذاب و شورانگيز «دوعاشق»twolovers

عنوان : تريلري جذاب و متفکرانه آگاهي Knowing
کارگردان :آلکس پروياس
 فيلمنامه: راين داگلاس اسنودن،استايلزوايت براساس داستاني از راين داگلاس
 مدير فيلمبرداري : سايمن داگن، موسيقي: مارکو بلترامي
 تدوين:ريچارد ليرويد
 طراح لباس : تري راين
 تهيه کنندگان: تادبلک، جيسونبلومنتال، آلکس پروياس
 بازيگران: نيکلاس کيج(جان کوستر)، چندلر کنتر بري (کالب کوستلر)، رزبيرن (دايانا وي لند)
محصول :2009 (استراليا)
مدت :21دقيقه
خلاصه داستان:
سال ها  قبل دانش آموزان مدرسه اي نوشته هاي خود را در يک گنجه گذاشته و دفن مي کنند. پس از سالها محفظه را بيرون آورده و هر بخشي از آن به يکي از دانش آموزان مي رسد.دختر پروفسور کالب کاغذي را همراه آورده که تنها اعدادي روي آن نوشته شده، اعدادي اسرار آميز که هر يک فاجعه اي را در آينده بصورت دقيق پيش بيني کرده است و کالب را در شرايط خاصي قرار مي دهد.«آگاهي» فيلمي است در ژانر دلهره (تريلر ) که در صورت دقت و تمرکز بيشتر پروياس (کارگردان) مي توانست به يکي از بهترين فيلم هاي اين ژانر تبديل شود.پروياس در اين فيلم به سراغ مفهوم بنيادين جبر و تقدير رفته و ذهن تماشاگر را به شدت مشغول مي کند.
پروفسور کالب استاد دانشگاهي است که به جبر دنيا معتقد است و هنگامي که دخترش کاغذي را که لوسيندا در سالهاي دور نوشته را برايش مي آورد،رمز اعداد را کشف کرده و خبر از وقوع حوادثي در آينده نزديک مي دهد.کشفيات او توسط دوست ستاره شناسش مورد تمسخر قرار مي گيرد. کاستلر در ادامه داستان به کمک دايانا(دختر لوسينداي کوچک) و اَبي (نوه لوسيندا) به تعريف جديدي از متافيزيک رسيد و از آنها در برابر غريبه هاي شيطان صفت محافظت مي کند. آلکس پروياسي پايان جذابي را براي فيلمش تدارک ديده و وقايع داستان را به گونه اي پشت سرهم قرار داده که تماشاگر احساس خستگي نکرده و سراسر فيلم را در هيجان و تنش ها بگذراند. از نقاط قوت فيلم بايد به فيلمبرداري چشم نواز سايمن داگ و جلوه هاي ويژه جذاب آن کنار کارگرداني هوشمندانه پروياس اشاره کرد.اين کارگردان استراليا تبار پس از فيلم موفق «شهر تاريک »بازگشت با شکوهي به عرصه فيلم هاي عملي –تخيلي داشته و فيلمي را خلق کرده که در عين سرگرم کردن تماشاگران، وي را به تفکر هم وا مي دارد.
منبع : مجله ي فيلم و سينما شماره ي 227
               
سه شنبه 20 مرداد 1388  11:08 AM
تشکرات از این پست
sotoodeh
sotoodeh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 131

پاسخ به:درامي جذاب و شورانگيز «دوعاشق»twolovers

عنوان : در ستايش سادگي
خداحافظ سولو Goodbye Solo
کارگردان : رامين بحراني
فيلنامه : رامين بحراني و بهاره عظيمي
مدير فيلمبرداري : مايکل سيموندز
موسيقي : ام . لو
تهيه کنندگان : بحراني ، جيسن اونز
بازيگران : ردوست ( ويليام ) ، سليمان ساي ساوان (سولو ) ، ناواني ريز ( ناواني )
محصول : 2008 آمريکا
زمان : 91 دقيقه
خلاصه داستان :
پسر مردي سفيد پوست ( رد وست ) در کاروليناي شمالي سوار تاکسي مردي آفريقايي شده و از او مي خواهد در قبال 10000 دلار نقد به مدت 10 روز به بالاي کوه « صخره ي دمنده » که منطقه اي بادخيز است ببرد . راننده ( سولو ) که حس خوشايندي نسبت به اين موضوع ندارد در طول راه سوالاتي از مرد مي کند و جواب درستي نمي شنود.
بحراني پس از گاري دستي که فيلم نسبتاً موفقي هم بود در خداحافظ سولو به سراغ فيلمي کم شخصيت و پر از ظرايف رفتاري و کنش هاي اين دو رفته و به شيوه ي آثار کلاسيک سينماي جهان ( به ويژه جان فورد ) فيلمي
ساده و جذاب ساخته است.فيلمي که مي تواند هر تماشاگري در هر نقطه از جهان را جذب کند.بحراني از اصليت ايراني داشته و در آمريکا بزرگ شده، مهاجرين و خصوصيات رفتاري آنان را به خوبي مي شناسد و همين دليل شخصيت هاي اصلي اين فيلم تا به اين حد دوست داشتني و واقعي از کار آمده است. او که در دانشگاه کلمبيا سينما تدريس مي کند،فيلمبرداري فيلم هايش خيره کننده از کار درآمده و خداحافظ سولو دراين زمينه سرآمد ديگر فيلم هايش است. براي اينکه بتوانيم فيلم و پيام موجود در آن را به خوبي درک کنيم بايد خداحافظ سولو را بيش از يک بار ببينيم و از داستاني ساده و آرامش لذت ببريم.
منبع : مجله ي فيلم و سينما شماره ي 227
               
سه شنبه 20 مرداد 1388  11:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها