0

نصب برنامه محبّت

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

نصب برنامه محبّت

نصب برنامه محبّت

گفتگوی تلفنی با متخصّص رایانه

کاربَر: می بخشید، می خواستم ببینم شما می توانید در نصب برنامه محبّت مرا کمک کنید.

متخصّص: فکر می کنید کاری از دست من بر بیاید؟

کاربَر: البته که شما می توانید. این را هم بگویم که من، خیلی حرفه ای نیستم؛ امّا فکر می کنم آمادگی آن را دارم که بتوانم این برنامه را نصب کنم. ابتدا چه کار باید انجام بدهم؟

متخصّص: اوّلین گام، گشودن قلب است.

دوست عزیز! آیا شما می دانید قلبتان کجاست؟

کاربَر: بله می دانم؛ امّا چندین برنامه، هم اکنون در حال اجرا هستند. اشکالی ندارد اگر من در حالی که آنها در حال اجرا هستند، این برنامه را نصب کنم؟

متخصّص: چه برنامه هایی در حال اجرا هستند، دوست عزیز؟

کاربَر: اجازه بدهید ببینم. برنامه های خود کم بینی، سالخوردگی، بددلی و انتقام، هم اکنون در حال اجرا هستند.

متخصّص: مهم نیست. برنامه محبت، به طور خودکار، فایل سرخوردگی را از سیستم راه انداز شما پاک می کند؛ ولی ممکن است در جایی دیگر، در حافظه سیستم شما بماند. البته مشکلی ایجاد نمی کند. برنامه محبّت، در حین نصب به طور خودکار، فایل اعتماد به نفس را بر روی فایل خود کم بینی رایت می کند؛ امّا در هر صورت، حذف برنامه های بددلی و انتقام به عهده شماست و در صورت عدم حذف، این برنامه ها مانع اجرای درست برنامه محبّت می شوند. آیا طریقه حذف آنها را می دانی؟

کاربَر: نه، نمی دانم. آیا شما می توانی به من بگویی چگونه می توانم این کار را انجام بدهم؟

متخصّص: با کمال میل. برو به مِنوی استارت و از آن جا، برنامه گذشت را اجرا کن. البته شاید نیاز باشد که این عمل را چندین مرتبه انجام دهی تا بتوانی آنها را به طور کامل، پاک کنی.

کاربَر: بله، من این کار را انجام دادم. برنامه محبّت، به طور خودکار، در حال نصب است. آیا این امر، طبیعی است؟

متخصّص: بله، کاملاً طبیعی است. شما پیغامی نیز دریافت می کنید که می گوید: برای طراوت و شادابی دل شما مجدداً این برنامه نصب خواهد گردید. آیا این پیغام را بر روی سیستم خود می بینید؟

کاربَر: بله، پیغام را می بینم. آیا هم اکنون، برنامه به طور کاملْ نصب شده است.

متخصّص: بله، امّا به خاطر داشته باشید که شما فقط برنامه اصلی را نصب کرده اید و برای up grade کردن می باید با دیگر سیستم ها ارتباط برقرار کنید.

کاربَر: اوه. من یک پیغام خطا دریافت کردم. چه کار باید بکنم؟

متخصّص: پیغام چیست؟

کاربَر: خطای 412. برنامه هنوز به صورت internal نصب شده است. منظور از این پیغام چیست؟

متخصّص: نگران نباشید دوست عزیز! این مشکلی است که همه سیستم ها در مرحله اوّل با آن مواجه هستند. منظور از این پیغام این است که این برنامه به طور external نصب شده است و بر روی قلب شما راه اندازی شده است. به عبارت دیگر، منظور این است که: قبل از آن که به دیگران محبّت کنی، به خویشتن محبّت کن.

کاربَر: حالا من چه کاری باید انجام بدهم؟

متخصّص: می توانی پوشه خودباوری را پیدا کنی؟

کاربَر: بله، می توانم.

متخصّص: عالی است. شما مهارت کافی را در نصب این برنامه به دست آورده اید.

کاربَر: از راهنمایی های شما بی نهایتْ متشکّرم!

متخصّص: من هم از شما سپاسگزارم!

حدیث زندگی > بهار 1380، پیش شماره 4

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

یک شنبه 12 آذر 1391  12:27 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها