0

وسواس - کمک - فوری

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

وسواس - کمک - فوری

من تازگی که چه عرض کنم ، حدود دو ساله که دچار وسواس شدیدی شدم.سر همین هم با بابام و مامان و خواهر و برادرم قهر کردم و به سختی با هاشون حرف می زنم.الان هم که دارم تایپ می کنم داره اشک از چشمام می ریزه.لطفاً اگر چیزی می دونید که به نظرتون می تونه به من کمک کنه لطفاً بگید.حتماَ برام دعا کنیثد.وسواس من در نجسی است.حتی غذای امام حسین را هم نخوردم.امیدوارم که امام حسین از من ناراحت و دل گیر نشده باشه.برام دعا کنید.بعد از نمازاتون.

پنج شنبه 9 آذر 1391  7:53 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:وسواس - کمک - فوری

با سلام خدمت كاربر گرامي.

دوست عزيز براي بر طرف كردن معضل وسواس در مرحله نخست نياز به اراده قوي و كمك اعضاي خانواده فرد مي باشد و اگر مشكل حل نشد بايد به پزشك مراجعه كرد و از دارو استفاده كرد. به هر حال بنده به نوبه خود براي سلامتي تمام بيماران+شما دعا ميكنم. لينك زير رو براتون ميذارم خوندن اون بد نيست:

http://www.islamicecenter.com/ketaabkhaaneh/SALAAMAT/waswaas_heidari-naraaqi_fehrest.html

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

پنج شنبه 9 آذر 1391  10:02 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
sahar6060
sahar6060
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 4

سلام من دوست معلمی داشتم که حالاتش دروسواسی از شما بیشتر بود از جمله اینکه حمام رفتنش چهار ساعت طول می کشید یا گلاب به روتون دستشوییش دوساعتی می شد  با تمام این وجود با چند راه حل تقریبا مشکلش حل شد اولا اینکه حتما با خودتون فکر کنید چرا باید من وسواس باشم  مگر در زمان پیغمبر اسلام مدینه لوله کشی اب و فضلاب داشته ... من از شما یک سوال می پرسم پیامبر گرامی اسلام سه سال در شعب ابی طالب که محاصره بودند که در سخترین حالات جیره بندی مواد غذایی بودند چگونه این مدت به نظافت می پرداختند ؟ دوست عزیز خود پامبر هم اینقدر راضی به اذیت شذن شما نیست پیشنهاد من به شما این است که حتما از یک روانپزشک ماهر و متخصص در این زمینه کمک بگیریر واقعا ارزشش را دارد در اخر برای شما ارزوی موفقیت میکنم .

یا حق

پنج شنبه 9 آذر 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

ممنون از همه ی شما ها.تمام تلاشمو می کنم.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 10 آذر 1391  9:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها