0

آرش افشین: بهترین خط دفاع لیگ را اسیر خود کردیم

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

آرش افشین: بهترین خط دفاع لیگ را اسیر خود کردیم

تهران - مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان با ابراز شادمانی از برتری این تیم مقابل استقلال تهران، گفت: استقلال بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارد ولی ما امروز با کار تیمی آنان را اسیر خود کردیم.

به گزارش ایرنا، ˈآرش افشین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال تیم کوچکی نیست و همواره در سالیان اخیر یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر بوده است.

وی ادامه داد: آبی پوشان تهران از کادر فنی و بازیکنان خوبی سود می برند و ما باید از شکست دادن آنان خوشحال باشیم. یقین داشته باشید این پیروزی باعث غرور بازیکنان فولاد نخواهد شدو به دنبال حفظ این روند در دیدارهای آینده هستیم.

افشین در خصوص حضور در تمرینات تیم لیل فرانسه گفت: به احتمال فراوان در تعطیلات نیم فصل راهی فرانسه شده و در تمرینات این تیم شرکت می کنم.

وی عنوان کرد: موضوع انتقالم به این باشگاه فرانسوی از سوی مسوولان فولادخوزستان پیگیری می شود و هر تصمیمی آنان اتخاذ کنند، آنرا می پذیرم.

این مهاجم یادآور شد: تیم فولاد خوزستان را از صمیم قلب دوست دارم و هرتصمیمی که به سود باشگاه خواهد بود را اتخاذ می کنم. من پیش از نیز به فرانسه رفته بودم اما به دلیل آغاز تمرینات تیم ملی به تهران بازگشته و حالا دوباره برای حضور در باشگاه لیل خود را مهیا می سازم.

تیم فوتبال فولادخوزستان عصر چهارشنبه تیم استقلال تهران را در ورزشگاه آزادی با نتیجه 3 بر 2 شکست داد.

پنج شنبه 9 آذر 1391  1:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها