کريمي:ازديدن نامم درفهرست نهايي شوکه شدم
کريمي:ازديدن نامم درفهرست نهايي شوکه شدم
مرد سال فوتبال آسيا در سال 2004 حضورش در ميان 3 نامزد نهايي مرد سال آسيا 2012 را باورنکردني دانست.
|
|
|
به نقل از ايافسي، اسطوره فوتبال ايران، علي کريمي تأييد کرد که از نامزدياش براي کسب جايزه مرد سال فوتبال آسيا 2012 تعجب کرده است؛ اما در صورت پيروزي يا شکست در اين رقابت انگيزه او براي حضور در باشگاه و تيم ملي کشورش بيشتر شده است.
بازيکن سال فوتبال آسيا در سال 2004 در فهرست نامزدهاي مرد سال 2012 همراه با لي کيون هو ستاره اولسان هيونداي و ژنگ ژي هافبک دفاعي گوانگژو اورگراند قرار گرفت.
بازيکن 34 ساله تيم فوتبال پرسپوليس در کنفرانس مطبوعاتي يک روز پيش از مراسم انتخاب بهترينهاي سال آسيا که فردا در هتل ماندارين اورينتال کوالالامپور برگزار ميشود، اظهار داشت: شکست يا پيروزي در اين رقابت مهم نيست، اما اين رويداد قطعا انگيزه مرا براي تلاش بيشتر در تيم ملي و باشگاهم در آينده افزايش داده است.
بازيساز سابق بايرنمونيخ اضافه کرد: فقط کسب اين عنوان مهم نيست. حضور در اين مراسم و رقابت براي کسب جايزه نيز افتخاري براي من محسوب ميشود.
وي خاطرنشان کرد: از اينکه نامم را در فهرست 5 نامزد نهايي برترينهاي سال فوتبال آسيا ديدم، تعجب کردم و وقتي که فهرست اي اف سي به 3 بازيکن کاهش يافت و باز هم نام من در آن ميان وجود داشت، نميتوانستم باور کنم.
کريمي افزود: با توجه به نتايجي که با تيم باشگاهيام داشتم، سال خوبي را پشت سر نگذاشتم؛ اما هنوز باور دارم که چيز خاصي دربازي من وجود داشته که هيئت انتخاب کنندگان را راضي کرده نام مرا در ميان 3 نامزد نهايي قرار دهد.
|
پنج شنبه 9 آذر 1391 11:46 AM
تشکرات از این پست