کرانچار: منتظر يک اشتباه از استقلال هستيم
کرانچار: منتظر يک اشتباه از استقلال هستيم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: براي رسيدن به عنوان قهرماني منتظر يک اشتباه از تيم استقلال هستيم که ميتواند امروز هم رخ دهد.
|
|
|
کرانچار سرمربي سپاهان پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش مقابل داماش در نشست خبري گفت: مصمم بوديم براي اين مسابقه به پيروزي برسيم. خلاقانه بازي کرديم و تسلط زيادي به بازي داشتيم، از همان دقايق ابتدايي نيز فشار زيادي به حريف وارد کرديم اما فرصت هاي زيادي از دست رفت و نتوانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم.
وي ادامه داد: درست است 3 بر صفر پيروز شديم اما با توکل به بعضي از بازيکنان ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم، فرصت سوزي يکي از نواقص تيم ما است که اگر ادامه پيدا کند فرجام خوبي نخواهد داشت و حسرت لحظاتي را خواهيم خورد که گل نزديم.
سرمربي سپاهان با ابراز خوشحالي از پيروزي تيمش عنوان کرد: مانند بازي با استقلال، گهر و نفت تهران نظممان را حفظ کرديم و حريف ما نتوانست در اين ديدار بر ما غلبه کند. اعتقاد دارم تيم ما روند رو به رشدي را دارد و از فردا به فکر بازي با آلومينيوم هستيم.
کرانچار در پاسخ به اين سؤال که آلومينيوم نشان داده مقابل تيمهاي بزرگ بسته بازي ميکند تصريح کرد: آنها بعد از نتيجه تساوي امروز روحيه بالايي دارند و بازي پر فشاري مقابل ما خواهند داشت. اگر همين روند که در چند بازي داشتيم تکرار کنيم مطمئن هستم که نتيجه اين بازي را با آلومينيوم تکرار خواهيم کرد و خودمان را در کورس قهرماني ميبينيم.
وي همچنين درباره معاوضه ميلاد زنيدپور و ميثم حسيني با استقلال اظهار داشت: همانطور که قبلا گفتم 2، 3 بازيکن خوب نياز داريم نگاه ما علاوه بر ليگ برتر به جام حذفي و مسابقات آسيايي است. بنابراين اگر چنين باشد با آغوش باز از اين معاوضه استقبال ميکنيم. حسيني را در مدت حضور در ايران زير نظر گرفتم. وي توانايي بازي در همه نقاط را دارد و ميتواند به ما کمک کند. باز هم بستگي به توافق دو باشگاه دارد. به دنبال جذب دو بازيکن ديگر هم خواهم بود همچنين ما يک هافبک چپ خوب نياز داريم. بايد منتظر بمانيم که چه بازيکناني عرضه ميشوند و بازيکني انتخاب ميکنيم که از نظر تاکتيکي بتواند به سپاهان کمک کند.
کرانچار در پاسخ به اين سؤال که چقدر شانس قهرماني داريد تصريح کرد: منتظر يک اشتباه از استقلال هستيم که در بازي امروز ميتواند رخ دهد اگر نشد مطمئن باشيد بازيهاي انجام خواهيم داد که در جهت صدر نشين شدن ما باشد.
وي در پايان درباره تعداد کم هواداران در ورزشگاه گفت: درست که به دليل زمان بد بازي و دوري مسافت هواداران نيامدند اما اميدوارم بازيکنان به همين اندک هواداران دين خود را ادا کرده باشند. با بهتر شدن وضعيت سپاهان هواداران بيشتري خواهند آمد.
|
پنج شنبه 9 آذر 1391 11:45 AM
تشکرات از این پست