زنداني سابقه دار که بارها به اتهام کلاهبرداري دستگير شده بود با طراحي نقشه اي پيچيده، از داخل زندان به حساب يک مغازه دار دستبرد زد.
به گزارش خراسان، صاحب يک گل فروشي نزد ماموران پليس پايتخت رفت و گفت چند روز قبل مردي با من تماس گرفت و براي مراسم ختم يک تاج گل بزرگ سفارش داد. او خودش را مهندس معرفي کرد و گفت به دليل مشغله کاري فرصت آمدن به گل فروشي را ندارد و چند ساعت پيش از تحويل گرفتن تاج گل پول آن را به حسابم واريز مي کند. من هم تاج گل بزرگي درست کردم که ۴۰۰هزار تومان ارزش داشت.
چند ساعت بعد مهندس تماس گرفت و شماره حسابم را گرفت و از من خواست جلوي نزديک ترين دستگاه خودپرداز بروم زماني که کارتم را وارد دستگاه کردم مهندس که به طور تلفني راهنمايي ام مي کرد از من خواست زبان انگليسي را انتخاب کنم. در مرحله بعد گزينه اي را انتخاب کردم و وارد انتقال وجه شدم. در ادامه مهندس شماره کدي را به من اعلام کرد و من آن را به صورت دو رقم دو رقم وارد کردم و در ادامه شماره کارت او را وارد دستگاه کردم. او گفت با انجام اين کار پول تاج گل به حسابم واريز مي شود.
بعد از انجام اين مراحل به مغازه ام برگشتم و منتظر شدم تا مهندس براي تحويل گرفتن گل ها بيايد اما تا شب هر چه صبر کردم خبري از او نشد فرداي آن روز به بانک رفتم تا موجودي حسابم را کنترل کنم اما فهميدم موجودي حسابم صفر است. وقتي از کارمند بانک توضيح خواستم او گفت پول هايم از طريق دستگاه خودپرداز به حساب ديگري منتقل شده است. آن زمان بود که فهميدم فردي که سفارش گل داده بود سرم کلاه گذاشته است.
يکي از سرنخ هايي که ماموران در اختيار داشتند شماره اي بود که مرد ناشناس از طريق آن تماس گرفته بود. به اين ترتيب اين شماره رديابي و مشخص شد مرد ناشناس از داخل يکي از زندان ها نقشه اش را اجرا کرده است. به اين ترتيب اين مرد که به اتهام کلاهبرداري زنداني بود شناسايي و به دادسرا منتقل شد.
او گفت اين نقشه را از يکي از هم بندي هايش ياد گرفته وآن را از طريق تلفن عمومي زندان اجرا کرده است.