به گزارش ایسنا، غلامحسین الهام - سخنگوی دولت - در حاشیه دیدار رییسجمهور و اعضای کابینه با بسیجیان نهاد ریاست جمهوری، در برابر اصرار خبرنگاران برای مصاحبه تاکید کرد که قصد مصاحبه ندارد و به خبرنگاری که پرسید "اولین جلسه سخنگوی دولت را چه زمانی برگزار میکنید؟" با خنده گفت: من شما را حتما دعوت خواهم کرد.
وی در پاسخ به این مطلب که "گفته میشود شما به زودی به وزارت کشور خواهید رفت"، با خنده گفت: شما اخبار را از عالم غیب میآورید.
الهام در حالی که از در حیاط ساختمان دولت خارج میشد، در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری درباره حیطه مسئولیت سخنگوی هیئت دولت، اظهار کرد: دایره مسئولیت سخنگویی، کل کشور را در برمیگیرد.
معافیت مالیاتی زلزله زدگان آذربایجان شرقی
علی صدوقی دبیر هیئت دولت نيز در پایان جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره آخرین مصوبات هیئت دولت در جلسه امروز گفت: بر اساس مصوبه امروز هیئت وزیران آسیب دیدگان بالای 55 درصد در زلزله آذربایجان شرقی شامل معافیتهای مالیاتی و یا تقسیط آن میشوند.
وی افزود: بر اساس ماده 65 قانون مالیاتی کشور این موضوع پیش بینی شده است اما اجرای آن نیاز به مصوبه هیئت دولت دارد که هیئت دولت امروز این مصوبه را تصویب کرد.
واردات تمام کالاها به داخل کشور آزاد است
مهدی غضنفری وزیر صنعت،معدن و تجارت در پایان نشست هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره ممنوعیت واردات کالا با ارز آزاد به کشور گفت: من در همین جا اعلام میکنم که واردات کلیه کالاها به داخل کشور با منشا ارز مشخص آزاد است.
وی افزود: مصوبه دولت تنها نوعی شفاف سازی در خصوص واردات کالا و منشا ارز آنها بوده است.
وزیر صنعت در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا دولت طرح مشخصی برای جمع آوری نقدینگی از بازار دارد یا خیر، گفت: تمام طرحهای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی بر پایه جمع آوری نقدینگی و هدایت آن به سمت فعالیتهای تولیدی است.
وی افزود: ما امیدوارم که بتوانیم نقدینگی را به عنوان یک شاخص معیار در سلامت اقتصادی کشور هدایت و آن به سمت فعالیتهای تولیدی حفظ کنیم.
وزیر صنعت و تجارت در پاسخ به سؤال دیگری درباره برخی از کالاهای لوکس که واردات آنها به داخل کشور ممنوع شده گفت: در این باره بارها اعلام کردهایم که کالاهای لوکس در دسته دهم قرار گرفته که ثبت سفارش آنها ممنوع است.
غضنفری گفت: با این حال من در اینجا اطمینان میدهم واردات تمام کالاهای تولیدی مورد نیاز کشور اعم از کالاهای لوکس، مصرفی و مواد مورد نیاز واحدهای صنعتی به داخل کشور آزاد است.
ارائه لایحه بودجه 92 کل کشور در آذر ماه
«بهروز مرادی» معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت، درباره اینکه زمان ارائه لایحه بودجه سال 92 به مجلس شورای اسلامی چه زمانی خواهد بود،گفت: انشاءالله لایحه بودجه سال 92 کل کشور در آذر ماه به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد و زمان دقیق آن در آینده اعلام میشود.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور ادامه داد: تمام تلاش ما ارائه بودجه در زمان مقرر به مجلس شورای اسلامی است.