آرد را به اندازهای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد....
مواد لازم:
تخممرغ: یك عدد
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
ماست: یكسوم پیمانه
بیكینگپودر: یكقاشق چایخوری
روغن مایع: یكچهارم پیمانه
آرد: به اندازه لازم
روغن: برای سرخ كردن
مواد شربت:
شكر: یك و یكدوم پیمانه
آب: یكپیمانه
آبلیمو ترش: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - بیكینگپودر را به ماست اضافه كنید.
2 - تخممرغ، روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط كرده و سپس ماست را به آنها اضافه كنید. خوب هم بزنید تا مواد یكدست شود.
3 - آرد را به اندازهای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد.
4 - خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید. 3 حلقه در 3 سایز بزرگ، متوسط و كوچك برش بزنید. دایرهها را به 6 قسمت مساوی برش بزنید طوری كه از وسط جدا نشود. (گل 6پر) كمی آن را خیس كنید و هر 3 دایره را روی هم قرار دهید و با ته قلممو كمی وسط آن را فشار دهید تا از وسط به هم بچسبد و برشهای هر سایز روی هم نیفتد.
5 - گل را در روغن غوطهور داغ سرخ كنید و بعد از اینكه روغن اضافی آن گرفته شد در شربت قرار دهید.
روش تهیه شربت:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و شربت به جوش آید. آب لیموترش را به آن اضافه كنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
نکته:
1 - باید برای درست كردن شربت دقت كنید كه حرارت ملایم باشد.
2 - اضافه كردن آب لیموترش برای این است كه شربت شكرك نزند. اگر آبلیمو در دسترس نداشتید اندكی جوهر لیمو را در كمی آب حل كنید و در آخر جوشیدن شربت به آن اضافه كنید.