0

خاگینه به شكل گل

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

خاگینه به شكل گل

آرد را به اندازه‌ای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد....

مواد لازم:

  تخم‌مرغ: یك عدد
  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  ماست: یك‌سوم پیمانه
  بیكینگ‌پودر: یك‌قاشق چای‌خوری
  روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  آرد: به اندازه لازم
  روغن: برای سرخ كردن

مواد شربت:

  شكر: یك و یك‌دوم پیمانه
   آب: یك‌پیمانه
  آب‌لیمو ترش: یك قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1 - بیكینگ‌پودر را به ماست اضافه كنید.

2 - تخم‌مرغ، روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط كرده و سپس ماست را به آنها اضافه كنید. خوب هم بزنید تا مواد یكدست شود.

3 - آرد را به اندازه‌ای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد.

4 - خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید. 3 حلقه در 3 سایز بزرگ،‌ متوسط و كوچك برش بزنید. دایره‌ها را به 6 قسمت مساوی برش بزنید طوری كه از وسط جدا نشود. (گل 6پر) كمی آن را خیس كنید و هر 3 دایره را روی هم قرار دهید و با ته قلم‌مو كمی وسط آن را فشار دهید تا از وسط به هم بچسبد و برش‌های هر سایز روی هم نیفتد.

5 - گل را در روغن غوطه‌ور داغ سرخ كنید و بعد از اینكه روغن اضافی آن گرفته شد در شربت قرار دهید.

روش تهیه شربت:

آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و شربت به جوش آید. آب‌ لیموترش را به آن اضافه كنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

نکته:

1 - باید برای درست كردن شربت دقت كنید كه حرارت ملایم باشد.

2 - اضافه كردن آب لیموترش برای این است كه شربت شكرك نزند. اگر آبلیمو در دسترس نداشتید اندكی جوهر لیمو را در كمی آب حل كنید و در آخر جوشیدن شربت به آن اضافه كنید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 6 آذر 1391  5:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها