0

افشای راز جنايت در زيرزمين نمايشگاه خودرو

papeli
papeli
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12867

افشای راز جنايت در زيرزمين نمايشگاه خودرو

هفتم شهريور امسال زني با مراجعه به کلانتري به مأموران اعلام کرد دخترم به نام «م» 31 ساله ساعت 6 سوم شهريور با خودرو شخصي اش از خانه خارج شد و عنوان داشت که خيلي زود باز مي گردد، اما با گذشت 4 روز به خانه نيامده است و هيچ خبري از وي نداريم .
به گزارش مهر با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع "فقداني" و به دستور شعبه دهم بازپرسي دادسراي امور جنايي تهران ، پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار گروه فقداني پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .
با ارجاع پرونده به پايگاه ششم پليس آگاهي ، کارآگاهان در اولين مرحله از اقدامات خود، دستور توقيف خودرو متعلق به فقداني را در سيستم جامع پليس ثبت کردند.در حالي که تحقيقات براي اطلاع از سرنوشت دختر گمشده ادامه داشت ساعت يک بامداد نهم مهر مأموران کلانتري 118 ستارخان حين گشت زني در خيابان صالحي به يک دستگاه خودرو پرايد سفيد رنگ رها شده در کنار خيابان مشکوک شدند که در بررسي سوابق خودرو مشخص شد که خودرو داراي دستور توقيف از سوي پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ است. با اعلام خبر کشف خودرو متعلق به فقداني به پايگاه ششم و وجود احتمال وقوع هرگونه جنايت ، پرونده از پايگاه ششم به معاونت جنايي تهران بزرگ ارجاع داده شد و در ادامه موضوع براي انجام تحقيقات تخصصي در دستور کار کارآگاهان اداره يازدهم پليس آگاهي قرار گرفت .کارآگاهان اداره يازدهم در تحقيقات پليسي خود اطلاع پيدا کردند که فقداني از چندي پيش با فردي به نام «ا» 36 ساله در ارتباط بوده است.بلافاصله محل کار اين شخص در يک نمايشگاه فروش خودرو در خيابان آزادي شناسايي و در تحقيقات از مدير نمايشگاه مشخص شد که وي از ششم شهريورماه ، پس از چند سال کار در نمايشگاه ـ به عنوان نگهبان ـ و در حالي که پيش از آن هيچ تصميمي براي تغيير کار خود نداشته ، به صورت ناگهاني اقدام به تسويه حساب با مدير نمايشگاه کرده است .با توجه به اطلاعات به دست آمده ، دستگيري "ا" در دستور کار کارآگاهان اداره يازدهم قرار گرفت و سرانجام کارآگاهان موفق به شناسايي محل کار جديد وي در منطقه مهرآباد جنوبي شدند که در آنجا و در يک ساختمان در حال ساخت ، به عنوان نگهبان و البته با حقوقي کمتر از حقوق نمايشگاه مشغول به کار شده بود.کارآگاهان ۲۸ آبان ماه با مراجعه به اين ساختمان اقدام به دستگيري «ا» وانتقال وي به اداره يازدهم پليس آگاهي کردند .
«ا» در اظهارات اوليه خود درباره نحوه آشنايي خود با فقداني به کارآگاهان گفت: از 6 ماه پيش با «م» در زمان خريد مواد مخدر آشنا شده بودم. وقتي «م» متوجه شد که من به عنوان نگهبان نمايشگاه اتاقکي در اختيار دارم که مي تواند در آنجا مواد مصرف کند ، هر هفته يک بار و در زمان تعطيلي نمايشگاه براي مصرف شيشه به محل کار من مي آمد و در اتاقک نگهباني مواد مصرف مي کرد.
«ا» در ادامه اظهارات خود به کارآگاهان گفت : حدود ۳ ماه پيش ـ صبح روز جمعه ـ «م» به نمايشگاه مراجعه کرد و داخل اتاقک نگهباني شروع به مصرف شيشه کرد اما بعد از چند لحظه ديدم که مرده است. من نيز جسد او را به داخل چاهي در زير زمين نمايشگاه انداختم و پس از گذشت چند روز از زمان مرگ «م»، با مدير نمايشگاه تسويه حساب کردم و در منطقه مهرآباد جنوبي به عنوان نگهبان ساختمان مشغول به کار شدم.با توجه به اظهارات «ا» در خصوص مرگ فقداني در داخل اتاقک نمايشگاه و قرار داشتن جسد «م» در چاهي در زيرزمين نمايشگاه بلافاصله هماهنگي هاي لازم با آتش نشاني ، تشخيص هويت ، پزشکي قانوني و بازپرس پرونده انجام و ساعت 13آخرين روز آبان ماه جسد فقداني کشف و به پزشکي قانوني انتقال داده شد.با انتقال جسد به پزشکي قانوني و انجام معاينات پزشکي ، علت مرگ اصابت دو ضربه با جسم نوک تيز به قسمت چپ سينه اعلام شد. با توجه به اعلام نظريه پزشکي قانوني و قطعي شدن وقوع جنايت ، «ا» که ديگر چاره اي جز بيان حقيقت نداشت در اعترافات خود به کارآگاهان گفت :وقتي «م» به محل کار من آمد ، در حين مصرف شيشه حالش بد شد و با من درگير شد ؛ در حين درگيري «م» با ليوان دسته داري که در داخل اتاقک نگهباني بود ضربه اي به پيشاني من زد که باعث خونريزي شديد شد و تمامي لباس هاي مرا خوني کرد ؛ من هم چاقوي کوچکي را برداشتم و يک ضربه به سينه «م» زدم و ضربه اي ديگر نيز به او زدم که جان خود را از دست داد.پس از کشته شدن «م» جسد او را به داخل زيرزمين بردم، پس از باز کردن در چاه جنازه را به داخل چاه انداختم و در آن را بستم ؛ دو يا ۳ روز بعد از حادثه به صاحب نمايشگاه گفتم که ديگر در آنجا کار نمي کنم و پس از انجام تسويه حساب از آنجا رفتم.سرهنگ کارآگاه آريا حاجي زاده، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ ، با اعلام اين خبر گفت: با توجه به کشف جسد و اعتراف صريح متهم به ارتکاب جنايت ، قرار بازداشت موقت از سوي مقام قضايي صادر شد و پرونده به همراه متهم براي انجام تحقيقات تکميلي در اختيار اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
دوشنبه 6 آذر 1391  1:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها