كامران تفتي با بيان اينكه دوست دارد يا روي صحنه تئاتر يا در كربلا از دنيا برود، تأكيد كرد نمي خواهد از امام حسين (ع) خواسته هاي مادي مثل گرفتن سيمرغ داشته باشد.
كامران تفتي بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون با حضور در برنامه "حس مشترك" شبكه نمايش در سخناني گفت: اين روزها اتمسفري دور و برم وجود دارد كه به شرايط قلبي و آنچه فكر مي كنم، نزديك تر است. جهاني كه شايد خيلي ها درونشان داشته باشند. جالب است بگويم تمام زندگي ام فارغ از هرگونه تعارف، شعار و شيرين حرف زدن در دهه اول محرم شكل گرفت.
وي ادامه داد: پسرك كوچك هفت ساله اي براي اولين بار روي صحنه مي رود، جماعتي برايش دست مي زنند و حس عجيبي درونش شكل مي گيرد و دوست دارد هميشه تشويق شود. همين را تدوين موازي كنيد و جلو بياييد. وقتي دانشگاه رفتم هنوز اين حس با من بود و زماني كه از تئاتر دانشجويي وارد تئاتر حرفه اي شدم ابتدا به عنوان خدمات بودم و جارو مي زدم و چاي مي دادم.
دلم آدم شد!
تفتي تصريح كرد: روزي در شرق تهران بودم كه جماعتي پر شور و حال ديدم. شور و حال و عشق آنها من را نگه داشت، دلم لرزيد، دلم آدم شد! چيزي از خدا مي خواستم و آن را به من داد. براي همين حس مي كنم همه چيز از همان ۱۰ روز آغاز شد و من هر كجاي جهان كه باشم آن دهه آنجا هستم.
وي يادآور شد: از همان روز تا به حال كه شايد كامران تفتي را تمام ايران بشناسند، آنجا هستم. در كنار كساني كه مي خواهند برايشان در دسترس باشم يا از زندگي خصوصي ام چيزي بدانند.
اين بازيگر تصريح كرد: با اين حال اذيت مي شوم از اينكه ما سعي مي كنيم از اين حس استفاده كنيم، به جاي آنكه در جانمان باشد. اسم حسين (ع) را مي برم تا جلو بروم...
تفتي با اشاره به دو سال پيش كه در همان منطقه مشغول عزاداري بوده، ادامه داد: اين لحظه هاي من در قالب فيلمي درآمده بود كه براي هم بلوتوث مي كردند. من آنجا از وجوهات انساني خودم خرج كردم. اين ها شعار نيست، واقعيتي است كه در زندگي ام وجود دارد.
وي در پاسخ به اينكه چه دليلي براي اثبات اين موضوع دارد، تصريح كرد: سريال "زير هشت" و "بي صدا فرياد كن" كه پخش شد، لطف خدا شامل حال من قرار گرفت و عزت پيدا كردم. در واقع دوباره به آن خيابان رفته بودم كه از خداوند تشكر كنم كه اين اتفاق افتاد.
حس و حال عزاداري ام را نمي فروشم
اين بازيگر تلويزيون در ادامه اين بلوتوث را با تلفن همراهش رو به دوربين نشان داد و اظهار كرد: شما حتي پيش از برنامه به من نگفته بوديد برنامه به چه مي پردازد. ما در شغلمان هميشه به اين محكوميم كه پروپاگاندا كرده يا شرايطي فراهم مي كنيم كه انسان ها نگاهمان كنند. من با شغلم اين كار را انجام مي دهم. وسط خيابان حس و حال عزاداري ام را نمي فروشم.
تفتي با اشاره به اينكه برخي از ما انسان ها مي جنگيم تا به دست بياوريم اما بعد يادمان مي رود تشكر كنيم، گفت: من اين حرفه را از كوچك ترين شغل آغاز كردم و سياه لشگر بودم. دو سال پيش همان آدمي كه از من مي خواست از مقابل دوربين رد شوم، فيلمنامه اي برايم آورد و گفت افتخار مي دهي برايمان بازي كني؟
امامزاده هاي عشق؛ پدر و مادرم
وي با بيان اينكه بزرگترين سؤال زندگي اش به دليل آفرينش مربوط مي شود، ادامه داد: گاهي شب ها كابوس اين موضوع را مي بينم. من ۲۲ سال است كار مي كنم و در اين زمان امامزاده عشق پدر و مادرم همراهم بوده اند. با اين حال دلم نمي خواهد زماني كه به كربلا مي روم، خواسته مادي داشته باشم. بروم ماشين و خانه طلب كنم يا از امام حسين (ع) سيمرغ بخواهم!
بازيگر سريال "راز پنهان" با اشاره به عزاداري در خيابان نامبرده در سال ۶۸ خاطرنشان كرد: همان موقع بود كه تصميم گرفتم مقتل الحسين بخوانم، تحقيق و پژوهش كنم و دريابم كدام حرف ها درست است و كدام غلط؟ گرچه گاهي زندگي مادي نمي گذارد مثل آينه صاف شوم و غلام امام حسين (ع) باشم.
تفتي درباره پسركي به نام سعيد كه در بهزيستي به سر مي برد، توضيح داد: او نقاشي كشيده بود كه يك مرد نوراني در آن چرخ ويلچرش را درست مي كرد. خودش مي گفت چرخش خراب بود و نمي توانست راه برود، تا اينكه شب امام حسين (ع) به خوابش آمد و چرخش را درست كرد. وقتي از او پرسيدم چرا صورتش را نوراني كرده اي، جواب داد او آنقدر خوشگل بود كه نتوانستم!
وي تصريح كرد: دو جا دوست دارم زندگي ام تمام شود. يكي روي صحنه تئاتر و ديگري در كربلا.
اين بازيگر در پايان آرزو كرد هيچ وقت مردم يكديگر را قضاوت نكنند.