0

مسابقه راز چاه امیر

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

مسابقه راز چاه امیر

مسابقه راز چاه امیر

امام علی (علیه السلام) درعین درد و دل گفتن و راز و نیاز باخداوند متعال، در کنار چاه حرف می زدند و درد و دلهای خود را با خداوند متعال بیان می کردند؛ چراکه مکان و زمان راز و نیاز، به خصوص هنگام مصائب بزرگ وجانکاه، در آرامش بخشیدن به انسان تأثیر دارد. و ممکن است این عمل امام موجب آرامش بیشتر او می‌شده و این خود نیز درمسیر خداوندی است.

سایت ندای ولایت به مناسبت ایام دهه امامت و ولایت و ایام الله الاکبر یعنی بزرگترین عید امت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مسابقه ای تحت عنوان «راز چاه امیر» برگزار نموده تا  کاربران فضای مجازی ندای درون خود را در قالب موضوعات پیشنهادی و در نظر گرفتن مسائل روز در کناه با خدا یگانه در میان بگذارند.

ضمن جمع آوری دل نوشته های همه عزیزان مواردی که قابل انتقال به مردم و مسئولین باشد را گردآوری و به بهترین متن و جملات جوایز ارزنده ای تقدیم خواهند نمود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این مسابقه، به اینجا مراجعه کنید.

دل نوشته ها و مطالب خود را در این تاپیک ننویسید. برای شرکت در مسابقه باید به لینک فوق مراجعه نمائید.

دوشنبه 6 آذر 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h hobab1370 titishjun yasbagheri dadagholam mohamadaminsh rasekhoonzm mahmoodsafari AliFanoodi mansoor67 dehghdny unknown amayen mohammadhoseinshokri bivafa medline saeedakh adel_71 hojat20 farshon katastrof66 samsam ansareiran aligh1372 lilian62 FSMuosavi ali3439082 tasnim1016 hamedmoghaddam eshag1 rashon lotous2009 malike_1 taghvimi architect0811 hamidreza52 abiri064 reza5687 mahdi5265 reza_fe majidaroma table79 jaberyan sms44u amir_64 amirmohammadjamali mahreza afsoon77 fotros14 arararararararararar hosei1364 modhej2007 sbehnam Mojtabam meysam_3 hosseinel mohsenmokhtari jafary21 alipaidar h134553 ravabet_rasekhoon alimazaheri TANHA313 zzb1372
javad1373
javad1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

پاسخ به:مسابقه راز چاه امیر

سلام فقط ای کاش یکم بیشتر شرح وبسط می دادین که دقیقا چه کار باید بکنیم چوون خیلی علاقه مند شدم که حتما تو مسابقه شرکت کنم تو سایت مرجع هم رفتم اما توضیحاتش محدود بود

چنانکه گوهر پاک انسانی را خواهی یافت

علم و ایمان را در هم بیامیز و فرزند پاکی به نام اسلام از او استخراج کن

سه شنبه 7 آذر 1391  1:14 AM
تشکرات از این پست
hojat20 farshon rashon malike_1 lakzaee97 taghvimi hamidreza52 bluesky AliFanoodi amirmohammadjamali fotros14 Mojtabam binahayat aliakbar6569 TANHA313
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول javad1373
سلام فقط ای کاش یکم بیشتر شرح وبسط می دادین که دقیقا چه کار باید بکنیم چوون خیلی علاقه مند شدم که حتما تو مسابقه شرکت کنم تو سایت مرجع هم رفتم اما توضیحاتش محدود بود

با سلام و تشکر
کاربر گرامی به لینک فوق رفته و از منوی سمت راست گزینه "شرایط شرکت در مسابقه را کلیک کنید"  پس از مطالعه شرایط، "موضوعات دل نوشته" را مطالعه کنید و در نهایت "ارسال دل نوشته"
با ارسال دل نوشته شما می توانید در مسابقه مذکور شرکت کنید.

سه شنبه 7 آذر 1391  7:59 AM
تشکرات از این پست
rashon taghvimi hamidreza52 table79 AliFanoodi amirmohammadjamali shbravan jahangirvafadar aliakbar6569 TANHA313
javad1373
javad1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 235

با سلام من به این قسمتی که راهنمایی کردین رفتم اما نمی دونم دقیقا متن من باید به چه موضوعی ارتباط داشته باشه از طرفی گقته شده که موضوعاتی که ارتباط با امام حسین و .... هست هم اضافه خواهدشد برام توضیح میدین که باید من مثلا زندگی حضرت علی یا اءمه دیگر رو به موضوعات سیاسی امروز ربطش بدم یا نه باید جوره دیگه بنویسم

چنانکه گوهر پاک انسانی را خواهی یافت

علم و ایمان را در هم بیامیز و فرزند پاکی به نام اسلام از او استخراج کن

سه شنبه 7 آذر 1391  2:15 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali rasekhoon_weblog taghvimi hamidreza52 AliFanoodi amirmohammadjamali Mojtabam aliakbar6569
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول javad1373
با سلام من به این قسمتی که راهنمایی کردین رفتم اما نمی دونم دقیقا متن من باید به چه موضوعی ارتباط داشته باشه از طرفی گقته شده که موضوعاتی که ارتباط با امام حسین و .... هست هم اضافه خواهدشد برام توضیح میدین که باید من مثلا زندگی حضرت علی یا اءمه دیگر رو به موضوعات سیاسی امروز ربطش بدم یا نه باید جوره دیگه بنویسم

با سلام و تشکر
کاربر گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر و مطرح نمودن سوالات خود، باید از طریق همان سایت اقدام کنید چون ما جزو برگزار کنندگان نیستیم.
قسمت ارتباط با ما ظرف مدت امروز و فردا به آن سایت اضافه خواهد شد تا شما سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.
چهارشنبه 8 آذر 1391  8:40 AM
تشکرات از این پست
hamidreza52 taghvimi AliFanoodi amirmohammadjamali aliakbar6569
rahjo14
rahjo14
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 81

مهلتش تا کی هستش؟؟؟

التماس دعای فرج . . .

جمعه 17 آذر 1391  1:10 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 hamidreza52 AliFanoodi rasekhoon_weblog taghvimi amirmohammadjamali aliakbar6569
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rahjo14

مهلتش تا کی هستش؟؟؟

دهه ی فجر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 18 آذر 1391  3:33 PM
تشکرات از این پست
taghvimi amirmohammadjamali unknown aliakbar6569
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

منم شرکت کردم.امیدوارم که برنده شم.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 18 آذر 1391  3:34 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog taghvimi amirmohammadjamali aliakbar6569
2361569
2361569
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 39

سلام ای محبوب من ای معشوق من وای زیبای من. ای خدای رحمان اینک در زندگی من نقطۀ عطف ایجاد شده ومن تولدی دوباره یافته ام ومی روم تاباورهای درست وبا افکاری مثبت از زندگی خودیک شاهکار بسازم. ای مونس تنهائی من!اینک من به عنوان یک انسان بعنوان جانشین تو در روی کرۀ زمین می روم تا ازلحظه لحظۀ زندگیم لذت ببرم. ای محبوب من! عشق را ازتو آموخته ام واینک به تمام کائنات،حیوانات،گیاهان وهمۀ انسانها عشق می ورزم.ای خالق من، ای که ازروحت در من دمیدی ومرا اشرف مخلوقات خودخواندی وآسمان ها وزمین را به تسخیر در آوردی، اینکه من به عنوان انسانی بزرگ وصاحب اقتدار، می روم تا درعرصۀ این دنیا اظهار وجود کنم وبا سایر انسانها عالیترین رابطه را برقرار کنم. ای محبوب زیبای من، یاریم کن تا انسانی بزرگ با شخصیت، امین، صادق، استوار، مصمم ،مهربان ومتواضع باشم. ای خالق هستی، بزرگواریت را می ستایم وکرامتت را می طلبم  زیرا می دانم پرونده اعمالم به گناهانم آلوده شده وبیم آن دارم که در دنیا ویا آخرت عذابت مرا فرا گیرد . الهی لا تؤدبنی بعقوبتک .مولای من امید به کرمت دارم تا مرا ببخشائی و غفرانت را شامل حالم گردانی. مولای من یاریم کن تا ترا آنطور که شایسته آنی بشناسم وعبادتت را آنطور که شایسته است بجا آرم. معبود بی همتای من یاریم کن تا انبیا وامامان بر حق را بنحو شایسته بشناسم ومطیع ورهرو آنان باشم وسیره آنان را سرلوحه زندگی خود قرار دهم. مولای من بسوی تو گریخته ام ودربرابر عظمت تو بیچارگی ام را بتو عرضه داشته ام و امیدوارم به آنجه نزد توست از ثواب ومی دانی چه در دل دارم واز حاجت من با خبری وازضمیرم اطلاع داری. خدای من اگر محرومم کنی پس چه مرا روزی دهدواگر مراخوار داری چه کسی مرا یاری کندمولای من پناه می برم بتو از خشمت وازنزول عذابت اگر من شایسته رحمت ومهر تونیستم پس تو شایسته ای به اینکه جود کنی بر من به فضل وسیعت .پس مرا ملحق کن به بندگان خالص خودت همانهائی که همیشه در خانۀ رحمتت را می کوبند وتو را روز وشب عبادت می کنند. دورم مساز ازخودت ای نعیم ای سید ومولای من فریاد رسی کن مرا زمانی که هیچ فریادرسی غیر از خودت نیست وحسابم را آسان کن که تو بهترین آمرزندگان وبهترین کارگشایانی. دنیا وآخرتم را اصلاح فرما وشیرینی عبادت وبندگیت را به من بچشان تا به قرب تو نزدیکتر شوم.. اکنون  رو آورده ام به درگاه توو پناه آوردهام بسوی تو مرا از دشمنانت دور بدار وبا دوستانت مرا دوست گردان و.مولای من درود ورحمت فرست بر آقای ما وپیامبر ما محمد وبرخاندان اوکه همگی پاک وپاکیزه اند به حق رحمتت ای مهربانترین مهربانان.آمین آمین آمین یا رب العالمین

شنبه 18 آذر 1391  10:45 PM
تشکرات از این پست
amirmohammadjamali aliakbar6569
rohisamadi
rohisamadi
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 418

الهى!

تو را چگونه بخوانم در حالی که بنده گناهکار تو هستم و چگونه تو را نخوانم در حالی که عاشق تو هستم. 

الهى!

با دستان گناه آلود و چشمان امیدوار به سویت آمده ام.

الهى! تو مالک همه نعمت هایی و من اسیر خطاها هستم.

الهى!
نه ظالمى، كه گويم زنهار و نه مرا بر تو حقى، كه گویم بیار
الهى!
نه دل تو را دریابد نه دیده، پس اقصار كنیم  شنیده.

الهى!
عاجز و سرگردانم؛ نه آنچه دانم دارم و نه آنچه دارم دانم.

الهى!
همچو بید می‌لرزم، مبادا كه به هیچ نیرزم.

الهى!
یافت تو آرزوی ماست، دریافت تو نه به بازوی ماست.

الهى!
ندانستم؛ چون دانستم، نتوانستم

الهى!
اگر مجرمم مسلمانم و اگر بدكارم پشیمانم؛ گرم بسوزی سزای آنم، ورم بیامرزی بجای آنم.

الهى!
نه نیستم نه هستم؛ نه بریدم نه پیوستم؛ نه به خود میان بستم، لطیفه‌ای بود از آن مستم، كنون زیر سنگ است دستم.

]
الهى!
بر دل از خجالت، گَرد داریم و در جان از حسرت، درد داریم و رخ از شرمِ گناه، زرد داریم؛ اگرچه بر گناه مصرّیم، بر یگانگی تو مقرّیم

یک شنبه 19 آذر 1391  9:17 AM
تشکرات از این پست
taghvimi amirmohammadjamali yaarekhorasani aliakbar6569
rohisamadi
rohisamadi
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 418

می بینیم علی(علیه السلام) ، همان علی (علیه السلام) كه می نالد و دائماً فریاد می زند و سكوتش درد آور است. سخنش درد آور است، و همان علی كه عمری شمشیر زده ، جنگ ها كرده ، فداكاری ها نموده و جامعه ای را با قدرت و جهادش پی ریخته و به وجود آورده است، حال در جمع یارانش تنهاست و نیز می بینیم كه نیمه شبهای خاموش مدینه را ترك می كند وسردر حلقوم چاه، می نالد.
امام كسی را ندارد كه برایش حرف بزند، گوشی نیست كه سخنانش را بشنود، و فردی نیست كه او را بفهمد.
رنج بزرگ یك انسان این است كه عظمت او و شخصیت او در قالب فكرهای كوتاه و در برابر نگاه های پست و پلید و احساس او در روحهای بسیار آلوده و اندك و تنگ قرار گیرد. و این مرد كه روی این زمین خودش را تنها می یابد، با این زمین و آسمان بیگانه است و فقط رسالت و وظیفه اش او را با این جامعه و این شهر پیوند داده است.علی(علیه السلام) در میان پیروانش هم تنهاست، در اوج ستایش هایی كه از او می شود مجهول مانده است. درد علی (علیه السلام) دو گونه است: یك درد، دردی است كه از زخم شمشیر ابن ملجم در فرق مباركش احساس می كند، و درد دیگر، دردی است كه او را تنها در نیمه شب‌های خاموش به دل نخلستان‌های اطراف مدینه كشانده ... و به ناله در آورده است و ما تنها بر دردی می گرییم كه از شمشیر ابن ملجم در فرقش احساس می كند .ای کاش!  کنارت بودم و به اندازه چاه لیاقت سنگ صبوریت  را داشتم . ای کاش در غدیر بودم .واگر در غدیر بودم به ندای ولایتت لبیکی ماندگار می گفتم که آوازه آن در سرتاسر عالم رخ نمایی کند ومتن آن بر گنجینه هر دلی حک گردد.عشق بیعت را زمزمه می کردم ومسرورانه از نگاه این صحنه، درس ولایت رامی آموختم.دستانی برکف می گرفتم وشعار من کنت موله فهذا علی مولاه رایکپارچه صدا می زدم تاوفور نعمت واکمال دین همچنان در گوش زمان بپیچد.

یک شنبه 19 آذر 1391  9:40 AM
تشکرات از این پست
taghvimi amirmohammadjamali yaarekhorasani aliakbar6569
majid3664
majid3664
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 289

علی در طول تاریخ ، تنها انسانی است كه در ابعاد مختلف و حتی متناقضی كه در یك انسان جمع نمی شود قهرمان است. مثل یك كارگر ساده با دست و بازویش خاك را می كند و در آن سرزمین سوزان بدون ابزار، قنات می كند ، مانند یك حكیم می اندیشد، همچون یك عاشق بزرگ و یك عارف عظیم عشق می ورزد، به سان یك قهرمان شمشیر می زند و همانند یك سیاستمدار رهبری می كند و مانند یك معلم اخلاق مظهر و سرمشق فضایل انسانی برای یك جامعه است. هم یك پدر است و یك دوست وفادار و هم یك همسر نمونه.او شاهکار خلقت است وحال چنین انسانی  در دنیا تنهاست.حتی در میان پیروانش هم تنهاست،کسانی که در غدیر با قلب ودست و زبانشان با امیرالمومنین بیعت کرده واینک با دیدن زرق وبرق های زرو سکه بیعت شکستند واو را تنها گذاشتند.ای کاش در غدیر بودم واگر درغدیر بودم با دست بیعت، مهربانی را در چشمان مولایم به ار مغان می بردم و این سوغات را در وصف کلام هدیه سرزمین غدیر می ساختم تا شوق جمعیت سر از پا نشناسد وجزء اولینهای این مراسم وصال باشند. وصالی آسمانی نه آنچه در ذهن نامحدودمان گذر خواهد کرد. پیمانی که چشمها خیره به آن شده تا معیت انسان را در مسیر سرنوشت ولایت رقم زند.به بالاترین مکان ارتقا پیدا می کردم واز اعماق جانم عشقبازی ولایت رافریاد می زدم.یادگارپیامبررا به رسم امانت در قلبم به ودیعه می گذاشتم تایکه تاز پیشگامان راه امامت وولایت باشم

یک شنبه 19 آذر 1391  9:58 AM
تشکرات از این پست
rohisamadi taghvimi amirmohammadjamali aliakbar6569
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

توجه:

برای شرکت در مسابقه باید به سایت برگزار کننده مسابقه بروید که لینک آن در متن خبر آماده است. پس دل نوشته های خود را در آن سایت، در قسمت مشخص شده بنویسید و نه در انجمن های راسخون!

کاربرانی که مطالب خود را در این قسمت نوشته اند، به سایت برگزار کننده مسابقه انتقال دهند.

یک شنبه 19 آذر 1391  10:40 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi taghvimi amirmohammadjamali aliakbar6569
fantastic
fantastic
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 341

با سلام

ممنون دستتون درد نكنه

.:: اللهم عجل لولیک الفرج ::.

دوشنبه 20 آذر 1391  5:01 PM
تشکرات از این پست
taghvimi amirmohammadjamali AliFanoodi aliakbar6569
h134553
h134553
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 256

با سلام ما نيز سعي خواهيم كرد از درد دلهاي خود در اين سرزمين امام زمان مطالبي عنوان نماييم.

دوشنبه 20 آذر 1391  5:06 PM
تشکرات از این پست
taghvimi amirmohammadjamali AliFanoodi dehghan aliakbar6569
دسترسی سریع به انجمن ها