0

استقلال- هانوفر: بازی خداحافظی فرهاد مجیدی

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

استقلال- هانوفر: بازی خداحافظی فرهاد مجیدی

امير قلعه نويي فرهاد مجيدي

مدیر عامل باشگاه استقلال خبر از بازی خداحافظی فرهاد مجیدی در دیدار دوستانه تیمش مقابل هانوفر آلمان خبر داد. بحث بازگشت فرهاد مجیدی و حضور این بازیکن در جمع آبی پوشان چندی است که مطرح شده اما مدیر عامل استقلال از برگزاری دیدار دوستانه برای خداحافظی این بازیکن خبر داد. علی فتح‌الله زاده مدیر عامل استقلال در خصوص این اتفاق اظهار داشت: فرهاد مجیدی در کلاس های مربیگری حضور دارد و در صورتی که برنامه های او با بازی‌های استقلال تداخل پیدا نکند این بازیکن در سه چهار بازی آخر فصل استقلال را همراهی خواهد کرد.با او در این باره صحبت کردم و همه هماهنگی ها را انجام داده ام. وی افزود: در این باره با امیر قلعه‌نویی هم صحبت کردم و موافقت او را هم گرفته ام اما در صورتی که مجیدی نتواند در بازی های آخر استقلال را همراهی کند بازی خداحافظی این بازیکن بین استقلال و هانوفر آلمان برگزار خواهد شد. مدیرعامل استقلال اعلام زمان دقیق این بازی را به آینده موکول کرد

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

جمعه 3 آذر 1391  12:55 PM
تشکرات از این پست
doctor114
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2

پاسخ به:استقلال- هانوفر: بازی خداحافظی فرهاد مجیدی

واقعا از شان فرهاد به دوره این چه بازی ای هست آخه این هه تیم بزرگ ... البته خیلی از بازیکنان بزرگ بدون خداحافظی رفتند که دایی عزیزی پروین .... از اونا بودن کاش فرهاد هم بدون خداحافظی میرفت

جمعه 3 آذر 1391  1:00 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام:

باشگاه هانوفر آلمان در لیگ اروپا حضوری مقتدرانه دارد و میرکو اسلومکا مربی آن هم از گزینه های احتمالی جایگزینی هاینکس در بایرن و لو در تیم ملی است و باشگاه کوچکی نیست . هزینه های دعوت تیم های بزرگ تر خیلی بیشتره.

این باشگاه به بازیکنان ایرانی اخیرا علاقه مند شده و علی فتح الله زاده هم تعاملات خوبی با باشگاه های آلمانی دارد . از این فرصت باید جهت ترانسفر بازیکنانمان استفاده ی کافی ببریم .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 7 آذر 1391  9:00 AM
تشکرات از این پست
hakan_01 abbas1476
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2

نقل قول doctor114

با سلام:

باشگاه هانوفر آلمان در لیگ اروپا حضوری مقتدرانه دارد و میرکو اسلومکا مربی آن هم از گزینه های احتمالی جایگزینی هاینکس در بایرن و لو در تیم ملی است و باشگاه کوچکی نیست . هزینه های دعوت تیم های بزرگ تر خیلی بیشتره.

این باشگاه به بازیکنان ایرانی اخیرا علاقه مند شده و علی فتح الله زاده هم تعاملات خوبی با باشگاه های آلمانی دارد . از این فرصت باید جهت ترانسفر بازیکنانمان استفاده ی کافی ببریم .

سپاس

با سپاس اما دکتر هانوفر انقدر ها هم مقتدر نبوده شکست 5 - 0 برابر بایرن در هفته 13 و شکست 2 - 1 برابر فرایبورگ در هفته 12 آن هم در زمین خودی و قرار گرفتن هانوفر در رده 8 بوندس لیگا این تیم را یک تیم معمولی نشان داده حالا تصمیم با مدیریت استقلال است مجیدی هم خیلی برای این تیم زحمت کشیده است
دلیل درخشش در دور گروهی لیگ اروپا را به قرعه راحت این تیم میدانم درسته هانوفر شکستی تا امروز نداشته اما نتایجش هم ناپلئونی بوده برد 3 - 2 برابر هلسینبورگ در آلمان تساوی 0 - 0 با توئنته در آلمان و...

سه شنبه 7 آذر 1391  10:17 AM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها