:عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره برخورد جدی با سازندگان و مدیران مرتبط با فیلم «یک خانواده محترم» گفت: مدیران متخلف سیمافیلم باید عزل شوند.
حجت الاسلام نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس درباره ساخت و پخش فیلم «یک خانواده محترم» در کشورهای خارجی از جمله فرانسه گفت: این فیلم که ساخته شده یک مسئله پنهانی نیست جریان ضد انقلاب و ضد ارزشی نظام جمهوری اسلامی علی الخصوص ضد دفاع مقدس در آن به وضوح دیده میشود و این جریان ضد انقلاب از نقطه شروع تا انتهایی فیلم به وضوح قابل رویت است.
وی درباره احساساش پس از دیدن فیلم گفت: من مظلومیت نظام و دفاع مقدس را در این فیلم به وضوح مشاهده کردم. کاملا حس کردم انقلاب ما در این برهه از زمان هنوز مظلوم است که اینگونه مورد هجمه واقع میشود. این فیلم خانوادههای شهدا، ایثارگران و جانبازان و تمامی انسان های آزاده را بسیار ناراحت میکند.
* مقامات ذیصلاح موضع گیری کنند
وی در ادامه گفت: متاسفانه در طول این سالها با انقلاب و ارزشهای ما دور از انصاف برخورد میشد اما تاکنون بیانصافی به این شدت نداشتیم، امیدواریم در مقابل این جریان از سوی مقامات ذیصلاح موضعی درست و منطقی صورت گیرد.
*مدیران سیما فیلم باید عزل شوند/ هیچ اقدام دیگری برای عذرخواهی قابل قبول نیست
رئیس کمیته هنر و رسانه کمیسیون فرهنگی در ادامه با اشاره به برخورد با خاطیان و سازندگان این فیلم گفت: فکر می کنم کسانی که در ساخت این فیلم دخالت داشتند و نظارت نداشتند و این کار را کردند باید پاسخگو باشند. مدیران سیما فیلم که در ساخت این فیلم مؤثر بودند برای عذرخواهی از ملت باید عزل شوند. بدون عزل مدیران هیچ اقدام دیگری قابل قبول نیست.
* فیلم در کشورهای خارجی بلندگوی ترویج افکار باطل و ضد انقلاب است
وی به پخش فیلم در کشورهای خارجی از جمله فرانسه اشاره داشت و گفت: این فیلم متاسفانه در فرانسه با یک وسعتی اکران می شود و افراد ضد انقلاب و ضدنظام از این فیلم به عنوان بلندگویی برای ترویج افکار باطل شان بهره برداری میکنند.
* با ساخت فیلم جرم بزرگی صورت گرفته است
وی در خاتمه به برخورد با سازندگان این اثر گفت: برخورد جدی باید با کارگردان و تهیه کننده فیلم صورت گیرد. ما نمی توانیم بپذیریم کسی کاری را انجام بدهد و نسبت به آثار و تبعات آن کار انجام شده، پاسخگو نباشد. باید برای تولید و ساخت این کار توضیحاتشان را در یک مجموعه صالح مطرح کنند تا بررسی شود با این حال آنچه که مشخص است این است که به طور مسلم و قطعی با ساخت فیلم جرم بزرگی صورت گرفته است.