0

زمین‌پرداز: من باید «حسن باقری» می‌شدم

mostafataleb
mostafataleb
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1378

زمین‌پرداز: من باید «حسن باقری» می‌شدم

خبرگزاری فارس:بازیگر نقش شهید «حسن باقری» گفت: برای همه نقش‌ها بازیگر تصویرسازی می‌کند و آن را از فیلتر ذهنی خود عبور می‌دهد،‌اما من باید «حسن باقری» می‌شدم.

خبرگزاری فارس: زمین‌پرداز: من باید «حسن باقری» می‌شدم

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، «مهدی زمین‌پرداز» بازیگر نقش شهید باقری، به همراه «حبیب والی‌نژاد» تهیه‌کننده، «محمدحسین مهدویان» کارگردان و «ابراهیم امینی» بازیگردان و بازیگر مجموعه مستند «آخرین روزهای زمستان» به خبرگزاری فارس آمدند و درباره این مستند که با محوریت زندگی شهید حسن باقری این شب‌ها از شبکه یک پخش می‌شود، صحبت کردند.

در ادامه گفت‌وگو با زمین‌پرداز را می‌خوانید:

**چگونه به این کار دعوت شدید؟

-من با ابراهیم امینیان همکلاس بودم و او چهره من را به خاطر داشت و وقتی قرار می‌شود این کار ساخته شود، او با من تماس گرفت و رفتم سر کار و تست گریم و بعد هم کار جدی شد.

**جریان اظهارنظرهایی که بعد از مصاحبه اولتان با خبرگزاری فارس اتفاق افتاد چه بود؟ برخی درباره صحبت‌های شما راجع به نحوه  شهادت حسن باقری موضع گرفتند.

-فکر می‌کنم اینجا یک سوء تفاهم روی داد. از من پرسیده شد که منابع شما برای شناخت این شخصیت کافی بود؟ و من هم پاسخ دادم که خیر. چند کتاب هست که آنها هم در برخی موارد با هم تفاوت دارند. درباره شهادت ایشان مثال زدم. نه اینکه واقعا به مراجع استناد کرده باشم.

دوستی هم گفته بود که چرا این بازیگر گفته حسن باقری در خیابان شهید شده است. خود من نقش این شهید را بازی کرده‌ام و می‌دانم که کجا شهید شده است. اینجا یک اشتباه لفظی روی داد.

**ماجرای لب زدن شما به جای شهید باقری چطور بود؟

-کار بسیار سختی بود. مخصوصا جاهایی که باید در حرف هم می‌پریدیم. یکی از این لیپ سینک‌ها مربوط به صحبت شهید باقری با یکی از فرماندهان بود که لهجه داشت. همین حرف تو حرف زدن‌ها کاملا سخت بود. یا باید دوربین جایی بود که دیده نمی‌شد یا ما به طور کامل آن را ادا می‌کردیم.

**بازی در نقش شخصیت‌های حقیقی در قالب مستند چطور بود؟

-سختی کار این است که من بازیگر دیگر نمی‌توانم آن را از فیلتر ذهنی خودم رد کنم و بگویم که شهید باقری این بود. چون همه او را می‌شناسند و خانواده‌اش نیز هستند. اصلا دیگر نمی‌شود آن را بازی کرد. من باید در قالبی که وجود دارد بروم. کار ابراهیم امینی در این موضوع خیلی سخت بوده است. چون نمی‌توانست از بازیگران چهره استفاده کند و نابازیگران هم که برخی تعهدی به کار نداشتند. ما داشتیم مواردی که صحنه را ضبط کرده‌ایم و بازیگرش روز بعد سر کار نیامده است. این موارد جزو زیرکی کارگردان بود که چنین مواردی در کار مشخص نیست. سکانسی بود که حسن باقری در روی زمین مشغول توضیح نقشه بود. در این صحنه چندین انفجار پیاپی وجود داشت که گوش را آسیب می رساند. در آنجا بازیگر نقش راننده حسن باقری مدام زودتر می‌ترسید و می‌پرید و کار به تعویق می‌افتاد.

چهارشنبه 1 آذر 1391  4:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها