0

حمله دزدان خشن به هنرپيشه زن

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

حمله دزدان خشن به هنرپيشه زن

دزدان خشن با حمله به هنرپيشه زن براي سرقت كيفش دست چپ وي را شكستند.هما خاكپاش مي‌گويد كه يك هفته پيش نيز دزدان لوازم داخل خودرويش را به سرقت بردند.

به گزارش ایران شامگاه 22 آبان‌ماه سال‌جاري بازيگر زن سينما و تلويزيون در حالي كه پشت چراغ قرمز سه راه طالقاني منتظر تاكسي بود ناگهان توسط گروهي از دزدان مورد حمله قرار گرفت. دو جوان موتورسوار با گرفتن كيف دستي اين هنرپيشه زن بي‌رحمانه وي را سه متر روي زمين كشيدند كه او ناله‌كنان روي زمين افتاد و همزمان با خارج شدن كيف از دستش فرياد زني را همه شنيدند كه با پيكر رنجور روي زمين افتاده بود.

اين هنرپيشه كه از ناحيه دست بشدت آسيب ديده بود خود را به نزديك‌ترين بيمارستان رساند و مورد مداوا قرار گرفت. هما خاكپاش كه فعاليت هنري خود را از سال 65 آغاز كرده و فيلم‌هاي سينمايي و سريال‌هاي بسياري بازي كرده است در ازدواج صورتي، غزل، شور عشق و قاصدك و فيلم و سريال‌هاي زيادي هنرنمايي كرده است.

اين زن بازيگر در حالي كه صورتش زخمي بود و دهانش دو بخيه داشت و دستش را گچ گرفته بود براي طرح شكايت از دزدان خشن پاي در دادسراي امور جنايي تهران گذاشت و وقتي پيش روي خبرنگار شوك قرار گرفت، گفت: 22 آبان‌ماه در سه راه طالقاني پشت چراغ قرمز منتظر بودم تا سوار تاكسي شوم كه ناگهان دو موتورسوار از پشت سر به من حمله‌ور شدند و كيفم كه حاوي اسناد و مدارك، كارت عابربانك، موبايل و 80 هزار تومان پول بود را از دستم قاپيدند. به طوري كه آنان سه متر مرا با خود و روي زمين كشيدند كه از شدت برخورد با زمين صورت و زانوهايم كبود و حتي دست چپم شكست. آنها بي‌اعتنا به ناله‌هايم و خطري كه جانم را تهديد مي‌كرد پس از چنگ زدن كيفم فرار كردند و با زحمت فراوان خودم را به نزديك‌ترين بيمارستان رساندم.

وي همچنين گفت: هفته گذشته نيز به تالار وحدت رفته بودم. خودرويم را مقابل آنجا پارك كردم وقتي خواستم سوار خودرويم شوم ناگهان در كمال ناباوري ديدم كه پخش و كاپشن نيز از داخل خودرويم دزديده شده است. هما خاكپاش در ادامه گفت: چرا چراغ قرمز فقط بايد براي خودروها در نظر گرفته شود و موتورسواران به راحتي عبور كنند؟ قوانين بايد براي همگان يكسان باشد.

بنابراين گزارش پرونده هما خاكپاش وقتي ادعاهايش را در برابر داديار جنايي تهران مطرح كرد با دستور قضايي در اختيار تيمي از پايگاه سوم پليس آگاهي قرار گرفت تا آنان با چهره‌نگاري و بررسي آلبوم مجرمان به رديابي كيف‌قاپان خشن دست بزنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 30 آبان 1391  9:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها