ر اسپرسو یا قهوه، هنری است که با استفاده از کمى خامه رقیق شده با شیر پرچرب ارائه می شود.
حوصله و دقت دو عاملی هستند که زیبایی خاصی به این نوع قهوه میدهد و لذت خوردنش رو دو چندان میکند.
هنر اسپرسو به دو روش ارائه می شود: یکی از طریق ریختن پودر و عصاره قهوه در داخل فنجان و تکان دادن آن و دوم از طریق آمیختن قهوه و پودر آن در داخل فنجان با چوب.
اسپرسو یک واژه ایتالیایی است به معنی سریع و خیلی کوتاه که در سال ۱۸۲۲ میلادی ایتالیاییها روش جدیدی رو برای تهیه قهوه ابداع کردند. به این طریق که در فشار بالا و با آب ۹۰ درجه از دانه قهوه، عصاره آن را میگرفتند، قهوه به دست آمده از این طریق به قهوه اسپرسو معروف شد.