مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
پاستای پنه:400 گرم
گوشت گوساله:500 گرم،چرخ کرده
پیاز متوسط:یک عدد،رنده شده
سیر:2 حبه،رنده شده
روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
ادویه گرم ماسالا:یک قاشق غذاخوری
دارچین:یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری
آرد:3 قاشق غذاخوری
شیر:نیم لیتر
کره گیاهی:3 قاشق غذاخوری
پودر جوزهندی:یک قاشق چای خوری
پنیر موتزارلا:300 گرم،رنده شده
روش تهیه:
پاستا را در 4 لیتر آب جوش به همراه 4 قاشق غذاخوری روغن،12 تا 15 دقیقه بجوشانید تا مغز پخت شود،سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
آب پیاز را بگیرید.روغن را در یک تابه گود روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز و سیر را 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که آب آن تبخیر شده و کمی رنگ بگیرد،تفت دهید. ادویه گرم ماسالا،فلفل سیاه و دارچین را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا آب آن خارج شود.گوشت را اضافه کرده و با پیاز مخلوط کنید.15 دقیقه آن را تفت دهیدتا آن کشیده و رنگش عوض شود.
داخل مایه گوشت و پیاز،نیم پیمانه آب جوش بریزید.هنگامی که به جوش آمد شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد.زمانی که آب آن کار رفت،نمک آن را اندازه کنید.
کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله ملایم آب کنید،آرد را اضافه کرده و 30 ثانیه تفت دهید،سپس شیر را اضافه کنید. سس را روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت ماست سفت در آید.قبل از غلیظ شدن،جوز هندی را داخل سس ریخته و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
یک ظرف نسوز گود را چرب کنید.پاستا و مایع گوشت را که سرد شده اند به همراه 50 گرم پنیر مخلوط کنید و کف ظرف بریزید.سس سفید را روی پاستا بریزید و پنیر باقیمانده را روی آن بپاشید.ظرف را 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا پنیر برشته و طلایی شود./ایده آل
تهیه و تنظیم:ماندانا حسنی