0

کیک سیب نروژی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

کیک سیب نروژی

کیک سیب نروژی
مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد الك شده: ۲ فنجان
بكینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
كره: ۱ دوم فنجان
نمك: ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
آب: ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند: ۱ دوم فنجان
وانیل: ۱ چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل كیك:
سیب بزرگ: ۳ عدد
شكر: ۱ چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه:
سیب ها را پوست كنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شكر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید. وقتی پخت، آن را آبكش كنید و بگذارید كاملا" خنك شود. كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط كنید ولی نباید كره آب شود. سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری كه قبلا" چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنید. سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز كنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
 
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 25 آبان 1389  7:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها