در اتفاقی ناباورانه "استیون سینوفسکی"( Steven Sinofsky) مدیر مرکز Windows در شرکت مایکروسافت تصمیم گرفت از این شرکت کنارهگیری کند.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این اقدام مدت کوتاهی پس از آن رخ داد که شرکت مایکروسافت نتیجه تلاش گسترده خود در حوزه سیستمهای عامل را به نتیجه رساند و بهترین سیستمعامل تاریخ فعالیتهای خود را عرضه کرد که این سیستمعامل نتیجه تلاش مستقیم سینوفسکی بود. با خروج او از مایکروسافت "جولی لارسون- گرین"( Julie Larson-Green) مدیر مرکز Windows Client مایکروسافت جایگزین وی شد.
سینوفسکی در سال 1989 فعالیت خود را با مایکروسافت آغاز کرد و در حالی که در بخشهای مختلف با این شرکت همکاری میکرد، به توسعه سیستمعامل Windows و مجموعه نرمافزاری Microsoft Office میپرداخت. او همچنین به عنوان مشاور فنی "بیل گیتس"(Bill Gates) موسس و مدیرعامل اسبق مایکروسافت از آن زمان تاکنون فعالیت میکرد.
سینوفسکی برای خروج از شرکت مایکروسافت دلیل خاصی نداشت، اما طی یک نامه توضیح داد: «غیرممکن است که بتوانم همه خوبیهایی که طی سالهای طولانی در مایکروسافت تجربه کردم بهخاطر بیاورم. من با فروتنی از تخصصی که در مایکروسافت کسب کردم قدردانی میکنم و از اینکه تجربه همکاری با این شرکت بزرگ را داشتم بسیار خوشحالم».