0

دفاع سیلوستر استالونه از بازی در نقش مکمل فیلم مستقل

 
mostafataleb
mostafataleb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1378
محل سکونت : اصفهان

دفاع سیلوستر استالونه از بازی در نقش مکمل فیلم مستقل

یلوستر استالونه با دفاع از بازی در درام مستقل و غیرمتعارف «خودت را به من برسان»، اعلام کرد همیشه دوست داشته است در فیلم‌های غیرمتعارف و مستقل سینمایی ایفای نقش کند.

خبرگزاری فارس: دفاع سیلوستر استالونه از بازی در نقش مکمل فیلم مستقل

به گزارش خبرگزاری فارس، انتشار خبر بازی این قهرمان اکشن سابق سینما در فیلم مستقل «خودت را به من برسان» در روز گذشته، واکنش‌های متفاوتی را در بین اهالی سینما برانگیخت.

خبر تولید این درام مستقل یک ماه قبل در رسانه‌های گروهی منتشر شد و در آن زمان، هنوز استالونه به جمع بازیگران فیلم نپیوسته بود.

کارگردانی «خودت را به من برسان» را جان هرزفیلد انجام می‌دهد، که هم‌بازی سیلوستر استالونه در اکشن ماجراجویانه دهه هشتادی «کبرا» بود.

هرزفیلد این فیلم را براساس فیلم‌نامه‌ای از خودش کارگردانی می‌کند و قرار نیست در آن به عنوان بازیگر هم حضور داشته باشد.

این درام مستقل فاقد بازیگران سرشناس است و گروهی از هنرپیشگان گمنام و کمتر شناخته شده سینما، در نقش‌های مختلف آن بازی خواهند داشت.

استالونه می‌گوید فیلم‌نامه جذاب «خودت را به من برسان» و «معرکه» بودن کاراکتری که وی باید نقش آن را بازی کند، باعث شدند تا او بازی در فیلم را قبول کند.

به گفته این بازیگر: «درست است که به عنوان قهرمان اکشن سینما شناخته شده‌ام، ولی در تمام این سال‌ها دلم می‌خواست در فیلمی مستقل با قصه‌ای غیرمتعارف بازی کنم. کاراکتر من در این فیلم معرکه و استثنائی است!»

استالونه بر این نکته تاکید می‌کند که هرزفیلد کارگردان فیلم را به خوبی می‌شناسد و نسبت به نوع کاری که او می‌کند، اطمینان کامل دارد.

او از این فیلم‌ساز و بازیگر به عنوان یک دوست قدیمی یاد می‌کند که نقشی را به وی محول می‌کند که مورد پسند و تایید تماشاگران قرار خواهد گرفت.

خط اصلی قصه «خودت را به من برسان» درباره گروهی از آدم‌های مختلف است که به نوعی در ارتباط با یک نویسنده‌‌ای است که می‌خواهد خودش کتاب تازه‌اش را منتشر کند.

استالونه در این فیلم نه در نقش اصلی، که در یکی از نقش‌های مکمل بازی خواهد کرد، اما سازندگان فیلم، در مورد نقش او سکوت کرده و قصد ندارند در مورد آن خبر و اطلاعات منتشر کنند.

با این حال، آن‌ها گفته‌اند این فیلم فاقد یک بازیگر اصلی و محوری است و گروهی از بازیگران در نقش‌های مختلف آن ظاهر خواهند شد.

هرزفیلد قبل از این درام مستقل «15دقیقه» را با بازی رابرت دنیرو کارگردانی کرده است.

جمعه 26 آبان 1391  10:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها