حضرت مهدي -عج- در قسمتي از سخنان زيباي خود در مورد نويد ظهورشان جملات زيبايي بين فرمودند كه در عين سادگي بسيار زيبا ست كه هوش از سر آدمي مي برد.آن حضرت ميفرمايد:
بسم الله الرحمن الرحيم
** به شيعيانم بگوييد: مي آيم وبه همه ظلمت ها پايان ميدهم
به خون مظلوم مي آيم وانسانهاي خسته ازجور زمانه آزاد شده ودلهايشان ازشوق ديدارم لبريز مي گردد
بگوييد خداوند فرموده است:ديگر زماني تا ظهور نداريم واگر شيعيان اين روزها دعا كنند وبعد خواهند ديد كه چقدر زودتر خواهم آمد كه همه تعجب كنندوبگويند:حالا وقتش نيست!!پس آنان مي خواهندكي وقتش باشد.آيا زماني براي آن تعيين شده است؟
خودم هم با شما دعا مي كنم و از خداوند مي خواهم امتم را بيدار كند تا آنان به خود بيايند و فرج زود هنگام مرا از خداوند درخواست كنندآخر محتاج دعايم.شما برايم دعا كنيد به خدا خودم مي آيم پاسخ اين دعاها را ميدهم وتمامي زمين را سبز كرده وبه شما از ابرهاي تند تحفه ها عطا ميكنم.به شما اسباب از سماوات ارزاني مي دارم تا بر آن سوار شويد وبه آسمانها سفر كنيد اين در مقابل بهشتي كه تا ابد در آن زندگي خواهيد كرد چيزي نيست .در مقابل خشنودي ما اهل بيت كه خشنودي خداوند است هيچ محسوب مي شود.
به خدا قسم ! وقتي بيايم همه جا آباد مي شود
به خدا قسم ! خير وخوشي وشادي مي آورم
به خدا قسم ! سلامتي و طول عمر مي آورم
به خدا قسم ! همه غمها،غصه ها،بيماريها،دردها،اسارتها،ظلم وكفر راازروي زمين بر مي كنم ودلها را بي كينه ميكنم.
به خدا قسم !مظلومان عالم از همه اقوام از من راضي مي شوندومهرم را در دلشان جاي مي دهم. اكنون اشك شوق را در چشمان آن مرد وزن نصراني ويهودي حق طلب مي بينم كه از ديدار من غم هايشان را فراموش مي كنند خداوند محبت مرا در دلها قرار مي دهد ،شيعيان فرمانروايان زمين ميشوند . ديگر چه بگويم؟آيا نميخواهيد باغهاي پرميوه بدون آفت،جويبارها،قصرهاي زيبا و همسراني داشته باشيد كه از آنان نسلهايي به هم رسانيد؟
آيا نمي خواهيد صاحب كرامات آسماني باشيد؟
آيا باز هم نمي خواهيد قبول كنيد كه دنيا پر از ظلم و جور شده وديگر عدالتي بر جاي نيست؟
آيا منتظر كس ديگري هستيد كه به جز من بيايد؟
آيا منتظريد از آسمان امداد غيبي برسد و كارهايتان يكدفعه سامان بگيرد وخود خبر نداشته باشيد كه چگونه سامان گرفت؟
آيا منتظريد در اين جامعه پر از فساد ناگهان دست غيبي بدون سرو صدا همه كاره را رو به راه كند يا اينكه خود به خود وناگهان همه چيز درست شود؟
پس منتظر كيستيد؟چرا خالصانه از درگاه خداوند منان نمي خواهيد تا مرا به فرياد شما برساند واين گره كور نظام دنيا ومشكلات شما را به دست تواناي حجتش باز نمايد؟
پس منتظر چه كسي هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برگرفنه از کتاب رسالت جهانی حضرت مهدی(عج)اثرفریده گل محمدی آرمان