0

شیرینی با رویه ی نارگیلی

 
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

شیرینی با رویه ی نارگیلی

مواد اولیه :



خمير ورقه‌اي يا ميل فوي                                                                             500 گرم

 پودر نارگيل                                                                               125 گرم

 شكر                                                                                          150 گرم

 سفيده تخم‌مرغ درشت                                                                         سه عدد

 تخم‌مرغ                                                                                       يك عدد

 آبليمو                                                                             نصف قاشق چايخوري

 وانيل                                                                                      1/4قاشق چايخوري

 روغن مايع 50 گرم

 

 

 

طرز تهیه

فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن مي‌كنيم. خمير ورقه‌اي را به قطر نيم سانتي‌متر روي سطح آردپاشي شده، به شكل مستطيل باز مي‌كنيم. تخم‌مرغ را با چنگال زده، سپس روي خمير را با برس از مخلوط تخم‌مرغ مي‌ماليم. پودر نارگيل، شكر، سفيده‌هاي تخم‌مرغ، آبليمو، روغن مايع و وانيل را در قابلمه لعابي مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و مرتب هم مي‌زنيم تا شكر در مواد حل شود. پس از سرد شدن مخلوط را روي خمير ورقه‌اي به وسيله پالت به صورت يكنواخت پهن مي‌نماييم. خمير را به مستطيل‌هاي 5×3 تقسيم كرده، سپس برش‌ها را در سيني فر مي‌چينيم و به مدت 20-15 دقيقه در فر مي‌پزيم تا رويه آن طلايي شود.

آقاي كريم نادي  قنادحرفه اي     مجله  114  صفحه38

جمعه 26 آبان 1391  2:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها