مواد اولیه :
خمير ورقهاي يا ميل فوي 500 گرم
پودر نارگيل 125 گرم
شكر 150 گرم
سفيده تخممرغ درشت سه عدد
تخممرغ يك عدد
آبليمو نصف قاشق چايخوري
وانيل 1/4قاشق چايخوري
روغن مايع 50 گرم
طرز تهیه
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم. خمير ورقهاي را به قطر نيم سانتيمتر روي سطح آردپاشي شده، به شكل مستطيل باز ميكنيم. تخممرغ را با چنگال زده، سپس روي خمير را با برس از مخلوط تخممرغ ميماليم. پودر نارگيل، شكر، سفيدههاي تخممرغ، آبليمو، روغن مايع و وانيل را در قابلمه لعابي مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا شكر در مواد حل شود. پس از سرد شدن مخلوط را روي خمير ورقهاي به وسيله پالت به صورت يكنواخت پهن مينماييم. خمير را به مستطيلهاي 5×3 تقسيم كرده، سپس برشها را در سيني فر ميچينيم و به مدت 20-15 دقيقه در فر ميپزيم تا رويه آن طلايي شود.
آقاي كريم نادي قنادحرفه اي مجله 114 صفحه38