«عمر شريف» بازي در فيلم «لورنس عربستان» را به عنوان يکي از بزرگترين تحولات زندگيش معرفي مي کند.
به گزارش گروه بين الملل سينما خبر و به نقل از پايگاه اطلاع رساني پاراد ؛ «عمر شريف» بازيگر مصري فيلم «لورنس عربستان» را يکي از بزرگترين تجارب سينمايي و تحولات زندگيش معرفي مي کند.
او که در سال 1962 با بازي در اين فيلم به شهرت جهاني رسيده ، در مصاحبه با پايگاه خبري «پاراد» مي گويد : «به عنوان يک بازيگر مصري ، من کسي نبودم و به طور ناگهاني به يک بازيگر معروف در جهان تبديل شدم. بازي در فيلم «لورنس عربستان» اين تحول را در زندگي من ايجاد کرد و من هرگز آن را فراموش نمي کنم
او همچنين با اشاره به رفاقت ديرينه اش با «پيتر اُتول» در اين فيلم گفت : از همان ابتدا با «اُتول» همبازي شدم ، دوستي عميقي بين ما شکل گرفت . حتي نام مستعار «فرد» را او براي من انتخاب کرده است. کناره گيري او از سينما برابر است با از دست رفتن يک نيروي با تجربه و من از اين بابت خوشحال نشدم.
بر اين اساس ، «اُتول» اخيرا در سن 79 سالگي از دنياي بازيگري و سينما کناره گرفته است.
«عمر شريف» براي بازي در فيلم «لورنس عربستان» جايزه اسکار بهترين بازيگر نقش مکمل مرد شد. او با نام اصلی میشل دیمیتری شلهوب در یک خانواده مسیحی بدنیا آمد، وی پس از ورود به سینمای مصر با یکی از ستارگان وقت سینمای مصر به نام فاتن حمامه آشنا شد و رفته رفته عاشق وی شد. به طوری که برای ازدواج با فاتن حمامه که یک مسلمان بود، به اسلام گروید و نامش را به عمر الشریف تغییر داد.زندگی مشترک عمر شریف و فاتن حمامه، ۲۰ سال ادامه داشت تا نهایتا در سال ۱۹۷۴ میلادی، از یکدیگر جدا شدند و او هیچگاه ازدواج نکرد.
لورنس عربستان (Lawrence of Arabia) فیلمی حماسی بر پایهٔ زندگی توماس ادوارد لورنس، محصول ۱۹۶۲ بریتانیا است. این فیلم به کارگردانی دیوید لین، تهیه کنندگی سام اشپیگل و بر اساس فیلمنامهای از رابرت بولت و مایکل ویلسون ساخته شده است. پیتر اوتول نقش لورنس را در این فیلم بازی میکند.
فیلم به تجربههای لورنس در عربستان در زمان جنگ جهانی اول میپردازد.
لورنس عربستان در سال ۱۹۶۲ نامزد دریافت ۱۰ جایزه اسکار شد و توانست ۷ جایزه از جمله جایزه اسکار بهترین فیلم را بدست آورد.