0

هافبک آلمانی جوانترین بازیکن خارجی تاریخ آرسنال

sarhang
sarhang
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 969

هافبک آلمانی جوانترین بازیکن خارجی تاریخ آرسنال

سرگی گنابری در سن 15 سالگی و در ازای مبلغ 100000 یورو از تیم اشتوتگارت به آرسنال پیوست و حالا به عنوان سومین بازیکن آلمانی این تیم انگلیسی مطرح است

DFB.IR - از نکات قابل توجه بازی آرسنال و شالکه حضور یک بازیکن جوان و آینده دار در زمین بود.در دقیقه 83 و بعد از اینکه آرسنال نتوانست نتیجه لازم را بگیرد بار دیگر آرسن ونگر خود را محتاج بازیکنان آلمانی خود دید و این بار از ستاره ای جوان به نام سرگی گنابری رونمایی کرد.این بازیکن 17 ساله که اصلیتی آلمانی دارد در دقایق پایانی وارد بازی شد و به عنوان جوانترین بازیکن خارجی آرسنال لقب گرفت.پیش از این سسک فابرگاس به عنوان جوانترین بازیکن خارجی آرسنال مطرح بود.

سرگی گنابری در سن 15 سالگی و در ازای مبلغ 100000 یورو از تیم اشتوتگارت به آرسنال پیوست و حالا به عنوان سومین بازیکن آلمانی این تیم مطرح است.او سابقه بازی در تیم زیر 17 ساله آلمان را نیز در کارنامه دارد و حالا باید دید که آیا فرصت بازی کردن در تیم بزرگسالان بایرن را پیدا میکند یا خیر.

او در مورد شرایط خود در تیم آرسنال به اشپورت وان گفت:"شرایط در آرسنال بسیار خوب است.مربی من آرسن ونگر واقعا خوب است و به معنای واقعی او در تیم ما یک رئیس است.در ضمن من در کنار مرتساکر و پودولسکی نیز احساس راحتی میکنم.آن با من رفتاری بسیار مناسب دارند و من در کنار آن ها احساس راحتی میکنم."

پنج شنبه 25 آبان 1391  2:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها