یك تركیب موجود در پوست سیب به نام «اسید اورسولیك» میتواند از شما در برابر افزایش وزن محافظت كند.
تحقیقات نشان میدهد، این تركیب میتواند باعث افزایش حجم عضلانی و تولید چربیهای قهوهای رنگ شود كه برای بدن فواید زیادی دارد. عضلات نقش مهمی در سوزاندن كالریهای بدن دارند و به كاهش وزن كمك میكنند. چربیهای قهوهای هم مانع از افزایش وزن شده و هنگام نیاز به سرعت به كالری تبدیل میشوند. این چربیها همچنین نقش زیادی را در كنترل قند خون و كلسترول بازی میكنند. بافت چربى قهوهاى در افراد جوانتر و لاغرتر كه قند خون طبیعى دارند، بیشتر است و باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود. مصرف سیب همچنین فواید زیادی برای سالمندان دارد، زیرا همراه با افزایش سن، آنها کمکم عضلات خود را از دست میدهند. این عامل میتواند باعث ضعف عضلانی و حتی فلج شود. تحقیقات دیگر در زنان نشان میدهد، میزان كلسترول مضر زنانی كه سیب مصرف كرده بودند بهطور متوسط 23 درصد كاهش و میزان كلسترول مفید آنها 4 درصد افزایش پیدا میكند.