نقل قول qolameali
سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(علیه السلام)
1. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را انتخاب بفرمایید؟
2. چه کاربری از شما داغ ترین سؤالات را پرسید؟ آن سؤالات چه بودند؟
در پناه حق
سلام
به خدا با زبان راز یا شاید هم اعتراض می گویم: “الموس الموس، خلصنا من الکیبورد یا رب”. صندلی داغ من تموم شد. این یه هفته با بقیه هفته هام خیلی فرق داشت، سوالات زیاد نبودند ولی همین قدر که بودند برای من زیاد بود، تا حالا اینقدر با تک تک حروفی که از ذهنم می پرید بیرون، توی سر کلید های این کیبورد نزده بودم.
اما 2 تا پیشنهاد از ذهنم تراوش کرد:
اول اینکه هر بار که کسی روی صندلی داغ میشینه، یه زحمت بکشید و شما که اولین سوالات تاپیک رو افتتاح می کنید، یه توضیحاتی هم در باره صندلی داغ بفرمایید. احساس م کنم که خیلی از کاربران اگه می دونستند که مفهوم این تاپیک چیه، چند تا سوال می پرسیدند، البته از اونجایی که بعضی از کاربران پست می زنند و بعداً دنبال جواب نمیان، شاید همینجوری بهتر باشه که ندونند مفهوم این تاپیک چیه....بگذریم.
و اما دومین پیشنهاد من همین امضای انجمن هست ، کاری که من توی این هفته انجام دادم، لینک صندلی داغ در امضای انجمن کاربری که روی صندلی داغ نشسته، باشه.
و اما نفر بعد؛ نفر بعدی رو می خوام کسی رو انتخاب کنم که توی صندلی داغ من پست زد ولی سوال نپرسید، کسی داره پست ها رو می خوند و تشکر می کرد، کسی که چند بار ازش دعوت شده ولی ناز میاره، ولی اینبار انشاالله که قبول کنه، اون کسی نیست جز آقای ایمان-کربلا
و اما سرد ترین سوالات رو کسایی پرسیدند که سوالاتشون تکراری بود یعنی در هفته های قبل از بقیه پرسیده شده بود.
اما داغ ترین سوالات کی پرسیده؟ جوابش سخته ولی به هر حال نظر شخصی خودمه و سلیقه من اینه که mehdi0014 رو انتخاب می کنم امیدوارم که عدالت رو توی این انتخاب رعایت کرده باشم