0

nazarianali روی صندلی داغ!!!

fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

پاسخ به:nazarianali روی صندلی داغ!!!

با عرض سلام

از نظر شما یه انسان باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا بتونه قابل احترام باشه؟

چه آرزویی داری که از ته قلبت دوست داری بهش برسی /اصلا میشه بگی خودت چقدر برای رسیدن بهش تلاش کردی؟

در ایام محرم و صفر به خصوص دهه ی محرم به چه شیوه ای عزاداری و خدمت می کنی ؟مراسم خاصی دارید؟

یه جمله در مورد این جمله بنویس(هل من ناصر ینصرنی)

یه درس عاشورایی..

باتشکر

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

پنج شنبه 25 آبان 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
qolameali siasport23 nazarianali
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام

از نظر شما یه انسان باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا بتونه قابل احترام باشه؟

چه آرزویی داری که از ته قلبت دوست داری بهش برسی /اصلا میشه بگی خودت چقدر برای رسیدن بهش تلاش کردی؟

در ایام محرم و صفر به خصوص دهه ی محرم به چه شیوه ای عزاداری و خدمت می کنی ؟مراسم خاصی دارید؟

یه جمله در مورد این جمله بنویس(هل من ناصر ینصرنی)

یه درس عاشورایی..

باتشکر

علیک سلام

1- همین که به خودش احترام بذاره و شخصیت خودش رو حفظ کنه، دیگران هم بهش احترام میذارن

2- دوست دارم عمرم رو اونطوری که مورد رضای حضرت حق هست بگذرونم، سعی خودم رو می کنم ولی گاهی اوقات از دستم در میره.

3- یک حسینیه داریم نزدیک حرم، زهانیها و باغستانیهای مقیم مشهد، دهه اول، هرشب مراسم هست، تا عاشورا. بعد از عاشورا که شروع اسارت های سال 61 باشه، اینها مراسمشون تموم میشه. یه هیئت هم داریم که بچه های چند تا میلان(ما به کوچه می گیم میلان) اطراف ما هستند، هیئت بزرگی نیست، برای محرم یا مناسبت ها که شلوغ میشه حدوداً 50 نفری میشیم، معمولاً من اینجا میرم، سینه زنی و روضه و سخنرانی و زیارت عاشورا و گاهی اوقات پخش کلیپ و خواندن خاطره شهدا از برنامه های این هیئته. الان هم بچه ها دنبال گرفتن مجوز برای برپا کردن یک ایستگاه صلواتی(چای) توی محله هستند.

4- این جمله رو امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) هم خواهد گفت. اما ما می تونیم قبل از این که امام این جمله رو بفرمایند ما به اون عمل کنیم. یاد یه مطلبی افتادم، ما که برای ظهور اینقدر دعا می کنیم شده تا بحال به موانع تجهیز نیروی انسانی بعد از ظهور برای اجرای حکومت ، به رهبری امام زمان فکر کنیم. هر انسانی مقداری ناخالصی دارد، اما نیروهای امام زمان لازم است قبل از ظهور خود را هرچه بیشتر از ناخالصی ها پاک کنند. یک چیزی که چند وقته ذهن منو مشغول کرده کتابهای آموزش زبان انگلیسی خارج از مدرسه هست که من با ابزار اون مشکل دارم، هدف درست است، آموزش زبان، ولی گاهی ابزارش با هل من ناصر ینصرنی منافات دارد یعنی اون ناخالصی هایی رو که گفتم رو پاک نمی کنه بماند که بیشتر هم میکنه. حالا در این مورد نمی خوام بحث رو باز کنم طرحی دارم که انشاالله مطرح خواهم کرد. انشاالله همین قضیه رو به عنوان یه درس عاشورایی مطرح کنم.

در پناه حق

جمعه 26 آبان 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
fatemeh313 siasport23 qolameali architect0811
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(علیه السلام)

1. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را انتخاب بفرمایید؟

2. چه کاربری از شما داغ ترین سؤالات را پرسید؟ آن سؤالات چه بودند؟

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

جمعه 26 آبان 1391  10:20 PM
تشکرات از این پست
nazarianali siasport23 ravabet_rasekhoon
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

نقل قول qolameali

سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(علیه السلام)

1. لطفا نفر بعدی صندلی داغ را انتخاب بفرمایید؟

2. چه کاربری از شما داغ ترین سؤالات را پرسید؟ آن سؤالات چه بودند؟

در پناه حق

سلام

به خدا با زبان راز یا شاید هم اعتراض می گویم: “الموس الموس، خلصنا من الکیبورد یا رب”. صندلی داغ من تموم شد. این یه هفته با بقیه هفته هام خیلی فرق داشت، سوالات زیاد نبودند ولی همین قدر که بودند برای من زیاد بود، تا حالا اینقدر با تک تک حروفی که از ذهنم می پرید بیرون، توی سر کلید های این کیبورد نزده بودم.

اما 2 تا پیشنهاد از ذهنم تراوش کرد:

اول اینکه هر بار که  کسی روی صندلی داغ میشینه، یه زحمت بکشید و شما که اولین سوالات تاپیک رو افتتاح می کنید، یه توضیحاتی هم در باره صندلی داغ بفرمایید. احساس م کنم که خیلی از کاربران اگه می دونستند که مفهوم این تاپیک چیه، چند تا سوال می پرسیدند، البته از اونجایی که بعضی از کاربران پست می زنند و بعداً دنبال جواب نمیان، شاید همینجوری بهتر باشه که ندونند مفهوم این تاپیک چیه....بگذریم.

و اما دومین پیشنهاد من همین امضای انجمن هست ، کاری که من توی این هفته انجام دادم، لینک صندلی داغ در امضای انجمن کاربری که روی صندلی داغ نشسته، باشه.

و اما نفر بعد؛ نفر بعدی رو می خوام کسی رو انتخاب کنم که توی صندلی داغ من پست زد ولی سوال نپرسید، کسی داره پست ها رو می خوند و تشکر می کرد، کسی که چند بار ازش دعوت شده ولی ناز میاره، ولی اینبار انشاالله که قبول کنه، اون کسی نیست جز آقای ایمان-کربلا

و اما سرد ترین سوالات رو کسایی پرسیدند که سوالاتشون تکراری بود یعنی در هفته های قبل از بقیه پرسیده شده بود.

اما داغ ترین سوالات کی پرسیده؟ جوابش سخته ولی به هر حال نظر شخصی خودمه و سلیقه من اینه که mehdi0014  رو انتخاب می کنم امیدوارم که عدالت رو توی این انتخاب رعایت کرده باشم

جمعه 26 آبان 1391  11:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23 voiceofrain ravabet_rasekhoon architect0811 mehdi0014 nargese_montazer qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول nazarianali

با سلام و تشکر
کاربر گرامی از لطف و محبت شما بسیار ممنونم . باور نمایید در دهه محرم بسیار دگیر می باشم چون علاوه بر کارهای فراوان موسسه راسخون در یکی از هیئات بزرگ استان اصفهان مسئولیت ستادی داشته لذا ساعات کمتری را در سایت حضور دارم . انشاالله در هفته های بعد مهمان شما باشم .

شنبه 27 آبان 1391  10:53 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nazarianali qolameali dadagholam siasport23 ravabet_rasekhoon AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها